HomeMarket NewsΕυρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ – Υπερήφανος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας που θα ταξιδέψει στο Ρίο

Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ – Υπερήφανος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας που θα ταξιδέψει στο Ρίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, θέλοντας να ενισχύσει τις προσπάθειες των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη μεγαλύτερη παγκόσμια αθλητική διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενηθούν στο Ρίο, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως «Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας».

Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά στην Ομαδική Ασφάλιση των μελών της αθλητικής αποστολής που θα ταξιδέψει στο Ρίο και καλύπτει τις μετακινήσεις τους στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο χώρο διαμονής τους και τις μετακινήσεις τους προς και από τους αγωνιστικούς και προπονητικούς χώρους στις διάφορες πόλεις όπου θα αγωνίζονται. Επιπρόσθετα, καλύπτει και τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων και των προπονήσεων.

Ο κ. Χ. Γεωργακόπουλος, παραλαμβάνει το τιμητικό βραβείοΟ κ. Θανάση Τερζής, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, παραδίδει το τιμητικό βραβείο στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ως «Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», βραβεύτηκε τιμητικά σε ειδική εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ μαζί με τους πλέον διακεκριμένους αθλητές και αθλήτριες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Πάτρικ Χίκεϊ και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, τους οποίους τίμησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την προσφορά τους στον Ολυμπισμό και τον αθλητισμό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Χ. Γεωργακόπουλος, ο οποίος παρέλαβε το τιμητικό βραβείο από τον κ. Θ. Τερζή, Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, δήλωσε σχετικά:

«Στην Ευρωπαϊκή Πίστη είμαστε υπερήφανοι που ως «Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», κρατάμε ζωντανό το όνειρο της εκπροσώπησης της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ευχόμαστε η Ελληνική αποστολή να πανηγυρίσει επιτυχίες και να προβάλλει σε όλο τον κόσμο ένα θετικό πρόσωπο, κρατώντας ψηλά την Ελληνική σημαία με μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, προωθώντας το αθλητικό ιδεώδες».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση