HomeΚΡΗΤΗΑπάντηση στην κρίση από ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο – 15 ευρώ μόνο ο έλεγχος

Απάντηση στην κρίση από ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο – 15 ευρώ μόνο ο έλεγχος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απάντηση στην οικονομική κρίση δίνει το ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο καθώς αποφασίζει να παρακάμψει τους μεσάζοντες και να μειώσει όσο το δυνατόν μπορεί το ποσό για να τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων.

Από 1η Ιανουαρίου το ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ Ηρακλείου αποφάσισε να περνάει όλα τα επιβατικά οχήματα με 15 μόνο (!) ευρώ και για τα βαρέα φορτηγά 20.

«Υπάρχει μία διάταξη στο υπουργείο που ορίζει τον τιμοκατάλογο. Εμείς ως επιχείρηση αποφασίσαμε να προσφέροουμε μία πολύ πιο χαμηλή τιμή για όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν εν μέσω κρίσης οικονομικά προβλήματα. Δεν δεχόμαστε να κάνουμε τον έλεγχο με 40 ευρώ που ορίζεται από το υπουργείο. Εμείς βγάζουμε τους μεσάζοντες και χαμηλώνουμε τις τιμές», δήλωσε στο cretapost, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ, Ζαχχαρίας Δινεράκης ξεκαθαρίζοντας ότι «οι τιμές καθορίζονται από τους νόμους της αγοράς και της ζήτησης. Αν κάποιος έχει βγάλει μία διαταγή για να ικανοποιήσει τα δικά του συμφέροντα, αυτό είναι θέμα δικό του κι όχι δικό μου».

Η τιμή των 15 ευρώ για όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα θα ισχυει για όλο το 2016 στο ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει ένα ραντεβού στο τηλέφωνο 11088 ή αλλιώς μπορεί να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του στο κόμβο Καλλιθέας (λεωφόρο Καζαντζίδη λίγο πριν τα φανάρια).

Διαφήμιση
Διαφήμιση