HomeΚΡΗΤΗΚλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στο Ηράκλειο

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη φωνή τους με εκείνη των συναδέλφων τους στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ενάντια στις αλλαγές στο ασφαλιστικό και το φορολογικό του κλάδου τους, ενώνουν οι αγρότες της Κρήτης, που κλιμακώνουν από σήμερα τις κινητοποιήσεις τους, με μπλόκα, καταλήψεις και αποκλεισμούς.

Οι κινητοποιήσεις καθημερινά θα εντείνονται με το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο πανελλαδικής, γενικής κινητοποίησης ενάντια στο ασφαλιστικό.

Σήμερα, όπως αποφασίστηκε στις πρόσφατες γενικές συνελεύσεις του συντονιστικού οργάνων των αγροτών, θα υπάρξει κατάληψη του κτιρίου του ΟΓΑ στο Ηράκλειο η οποία θα έχει τη μορφή της επ’ αόριστον κινητοποίησης.

Την ίδια ώρα, οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου, αψηφώντας το χιόνι και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, παραμένουν στο μπλόκο της εισόδου της περιοχής τους, όπου μάλιστα διανυκτέρευσαν.

Ο αγροτικός κόσμος του νησιού δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες κινητοποιήσεις μέχρις ότου να εισακουστούν τα αιτήματά τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση