HomeΣΠΟΡ«Καπετάνιος» του ΟΦΗ ο Νιόπλιας!

«Καπετάνιος» του ΟΦΗ ο Νιόπλιας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

kolitsidakis

 Στα ήρεμα… νερά των επαγγελματικών κατηγοριών και όσο το δυνατόν συντομότερα στην Σούπερ Λίγκα, καλείται να οδηγήσει τον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας, που απο σήμερα ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της διοικούσας επιτροπής ανακοινώθηκε και επίσημα, ότι βοηθός του θα είναι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ενώ «πιάνουν» δουλειά από την Πέμπτη.

Ο 51χρονος προπονητής που είχε συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, από την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε και τυπικά τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και μπαίνει μπροστά στην μάχη, που θα δώσει ο ΟΦΗ για να πετύχει το στόχο και να ξεφύγει από την Γ’ Εθνική.

niomplias2Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε το παρών στη σημερινή συνεδρίαση, που κράτησε αρκετές ώρες, και ανέλυσε το πλάνο του για την κρητική ομάδα, σε αγωνιστικά, οργανωτικά και μεταγραφικά ζητήματα, στα οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Πάρε το κουμάντο στην ομάδα και είσαι αφεντικό στον τομέα σου. Εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία» ήταν τα λόγια των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ στο Νίκο Νιόπλια.

«Ο στόχος μας είναι η άνοδος στην παρακάτω κατηγορία και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν τα περιθώρια για αυτό και προχωράμε στην κίνηση αυτή να συνεργαστούμε μαζί σου, γιατί πιστεύουμε σε εσένα και θεωρούμε ότι μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα μας, να καλύψει τις αδυναμίες που έχει δείξει και να τα καταφέρει.

Όραμα μας είναι να δούμε σε μερικά χρόνια ξανά τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ. Μπήκαμε στον ΟΦΗ για να βοηθήσουμε την ομάδα του τόπου μας, να δει καλύτερες μέρες. Το κάνουμε αυτό ως επιχειρηματίες που ζούμε από την τοπική κοινωνία και θέλουμε να προσφέρουμε σε αυτήν και μέσα από την ενασχόληση μας με τον ΟΦΗ.

Πιστεύουμε ότι και εσύ θέλεις το ίδιο. Να ξαναδούμε όλοι τον ΟΦΗ μας εκεί που αξίζει», είπαν στο Νιόπλια οι εννέα επιχειρηματίες που έχουν μπει μπροστά στον ΟΦΗ.

Ο Νίκος Νιόπλιας με τη σειρά του, ανέφερε πως «Έχω μιλήσει από την προηγούμενη εβδομάδα με ανθρώπους της ομάδας και τα έχουμε πει. Ήθελα να σας γνωρίσω όλους από κοντά και να σας αναλύσω το πλάνο μου και τις σκέψεις μου για την ομάδα.

Αλλά να ακούσω και τις δικές σας απόψεις. Όπως και εσείς μπήκατε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, έτσι και εγώ έρχομαι να βοηθήσω. Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να πετύχουμε, δεν θα ερχόμουν. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα».

Μετά από αίτημα του Νίκου Νιόπλια, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα είναι βοηθός του στον ΟΦΗ. Με τον Θανάση Κολιτσιδάκη, ο Νίκος Νιόπλιας είχε συνεργαστεί στον Ατρόμητο, στην Σούπερ Λίγκ.

Παράλληλα ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, έχει την εμπειρία της κατηγορίας. Το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, παραμένει ως είχε.

Στο παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣΗ με το Ρούβα την προσεχή Τετάρτη στη Γέργερη, στον πάγκο θα καθίσει ο Γιώργος Βλαστός, ο οποίος από την Πέμπτη επιστρέφει στο πόστo του τεχνικού διευθυντή.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τον ΟΦΗ την προσεχή Πέμπτη το πρωί (11 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση