HomeΣΠΟΡΗρακλής – Πλατανιάς 0-0

Ηρακλής – Πλατανιάς 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σ’ ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό κι αρκετές καλές ευκαιρίες, ο Ηρακλής με τον Πλατανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 και παρέμειναν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η εικόνα του αγώνα
Η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ηρακλή, αφού μόλις στο 3′ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης βρέθηκε μία «ανάσα» από το γκολ, αλλά ο Δημήτρης Σωτηρίου αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του με εξαιρετική επέμβαση σε τετ α τε με τον Έλληνα άσο.

Ο «Γηραιός» πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κι έχασε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες προτού καν συμπληρωθούν 15 λεπτά, ξανά με τον Τσιλιανίδη (8′), αλλά και με τον Γιάννη Λουκίνα (10′).

Μετά το πρώτο 15λεπτο, ο Πλατανιάς ισορρόπησε το παιχνίδι, ανέλαβε τα ηνία και κυνήγησε το γκολ, όμως, όποτε χρειάστηκε ο Χουαντερσον δήλωσε «παρών» κι έσωσε την ομάδα του με τρομερές αποκρούσεις.

Σημαντικότερες αυτές σε σουτ των Όγκνιεν Γκνιάτιτς (15′) και Κώστα Μενδρινού (34′).

Το ματς είχε ρυθμό, οι παίκτες έδειξαν διάθεση, αλλά το γκολ έλειψε στα πρώτα 45 λεπτά.

Οι Χανιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, έχοντας μία σπουδαία ευκαιρία να μπουν σε θέση οδηγού στο 57ο λεπτό. Ο Μπουκουβάλας δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, ο Φανούρης Γουνδουλάκης το εκμεταλλεύτηκε, έκανε το κοντινό πλασέ, αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε ενστικτωδώς την μπάλα.

Οι αρκετές αλλαγές έριξαν το ρυθμό του αγώνα, με αποτέλεσμα οι καλές στιγμές να έρχονται με το… σταγονόμετρο.

Στα τελευταία λεπτά, οι δύο πλευρές έκαναν μία… απέλπιδα προσπάθεια να πάρουν το «τρίποντο», αλλά το τελικό σφύριγμα τις βρήκε να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

MVP
Οι δύο τερματοφύλακες ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Όμως, αν έπρεπε να επιλέξουμε έναν εκ των δύο αυτός θα ήταν ο γκολκίπερ του Ηρακλή, Χουάντερσον, ο οποίος κράτησε σε περισσότερες περιπτώσεις το μηδέν για την ομάδα του.

Αδύναμος κρίκος
Ο Κερέμ Μπουλούτ ήταν η μοναδική επιθετική «παραφωνία» του Ηρακλή. Ο Αυστραλός άσος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να μπει στο κλίμα, με αποτέλεσμα να γίνει -δίκαια- αλλαγή στο 63′.

Σχόλιο
Σε μία αναμέτρηση που έλειψε μόνο το γκολ, αφού υπήρχαν ρυθμός, ένταση και σημαντικές ευκαιρίες, ο Ηρακλής με τον Πλατανιά μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο, καθώς κι οι δύο πλευρές είχαν τις στιγμές τους και πάλεψαν για το «τρίποντο» που θα τους απομάκρυνε σε μεγάλο βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Παρόλα αυτά, ακόμα κι έτσι, δεν φαίνεται πως θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό. Πλέον, στόχος τους θα πρέπει να είναι το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη 8άδα.

Οι συνθέσεις
Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Καρασαλίδης (76′ Πασάς), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Μπουλούτ (63′ Ρομάνο), Λουκίνας (70′ Περόνε).

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (65′ Ντίνας), Μουνάφο, Αποστολόπουλος (86′ Μιλούνοβιτς), Γουνδουλάκης (79′ Στανισάβλιεβιτς), Ανγκούλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση