HomeΣΠΟΡΓιώργος Βλαστός: «Κάθε ματς είναι τελικός» Θύμιος Γεωργούλης: » Στο δεύτερο ημίχρονο δε βγήκαμε καθόλου στο γήπεδο»

Γιώργος Βλαστός: «Κάθε ματς είναι τελικός» Θύμιος Γεωργούλης: » Στο δεύτερο ημίχρονο δε βγήκαμε καθόλου στο γήπεδο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακούφιση και χαρά στις τάξεις του ΟΦΗ, με το κλίμα να αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Γιώργου Βλαστού.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Ηρακλείου, που είχε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή, μίλησε για την έλευση Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία, ενώ πρόσθεσε ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές.

Αρχικά επισήμανε για το παιχνίδι: «Στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε αποφασιστικά, ούτε δυνατά στην επίθεση για να πιέσουμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ο πραγματικός ΟΦΗ. Με σωστές αλλαγές παιχνιδιού, αποτελεσματικότητα έτσι όπως πρέπει να είμαστε δηλαδή σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας ως τελικό».

Για την παρουσία Νιόπλια στο «τιμόνι» της ομάδας και τη συνέχεια: «Θα σας τα πει ο ίδιος. Μεταγραφικά υπάρχουν σκέψεις για κάτι ακόμα σε συνεργασία με το Νίκο. Ελπίζουμε να γίνει κάτι καλό. Έχουμε κινηθεί σωστά σε θέσεις που πονάει η ομάδα. Στον ΟΦΗ υπάρχει πίεση. Η έλευση του Νίκου Νιόπλια θα επιδράσει θετικά γιατί είναι παιδί της ομάδας. Όταν βλέπει ο κόσμος ότι προσπαθούμε, υπάρχει ενθουσιασμός, όμως πιστεύω ότι με δουλειά θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Θυμιος-ΓεωργουληςΑπό την πλευρά του ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Θύμιος Γεωργούλης επισήμανε ότι η ομάδα του δεν βγήκε στο γήπεδο στην επανάληψη, ενώ τόνισε ότι η πρώτη θέση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΦΗ για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε. Παίξαμε για 45 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο δε βγήκαμε καθόλου στο γήπεδο και ο ΟΦΗ έκανε την πιο εύκολη νίκη του. Μετά το 4-0 σκεφτόμασταν το επόμενο παιχνίδι τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος μας.

Δεν ακυρώνω την προσπάθεια που καταβάλλουμε εξαιτίας της εμφάνισης μας. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Απέναντι μας είχαμε την ποιοτικότερη ομάδα της κατηγορίας. Αν αδρανήσεις, το πληρώνεις. Ο ΟΦΗ έχει τύχη αλλά δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει ιδιαιτερότητες που πρέπει να τις λάβουν υπ’ όψιν οι ομάδες που συμμετέχουν. Και ο ΟΦΗ θα πρέπει να προσέξει. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική».

Διαφήμιση
Διαφήμιση