HomeΚΡΗΤΗΚλείνουν για αρχή τον ΟΓΑ και ετοιμάζονται για παγκρήτιο συλλαλητήριο οι αγρότες

Κλείνουν για αρχή τον ΟΓΑ και ετοιμάζονται για παγκρήτιο συλλαλητήριο οι αγρότες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλείνουν για αρχή τον ΟΓΑ στο Ηράκλειο κι ετοιμάζονται για ένα μεγάλο παγκρήτιο συλλαλητήριο οι αγρότες του τόπου όπως αποφάσισαν σήμερα κατά την συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ.

Η συνάντηση άρχισε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και ακούστηκαν πολλές απόψεις.

Για μία ακόμα φορά αναλύθηκε το θέμα του ασφαλιστικού και του φορολογικού που τόσο πλήττει τον αγροτικό κόσμο δηλώνοντας αποφασισμένοι ότι θα παλέψουν με κάθε δυνατό μέσο.

Στο Ηράκλειο οι αγρότες αποφάσισαν πως θα κλείσουν από αύριο τον ΟΓΑ επ’ αόριστον ενώ την ίδια ώρα οι αγρότες των υπόλοιπων νομών θα αποκλείσουν τμήματα επί της εθνικής οδού Χανίων – Ηρακλείου.

Στις 4 Φεβρουαρίου κλιμακώνεται η αγωνιστική διάθεση των αγροτών καθώς θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο παγκρήτιο συλλαλητήριο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνάντηση που έγινε στον ΟΑΣΝΗ συγκροτήθηκε η εννιαμελής παγκρήτια συντονιστική επιτροπή (αποτελούμενη από δύο εκπροσώπους Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου και τρεις από το Ηράκλειο). Επίσης, πλέον κάθε νομός θα έχει την δική του συντονιστική ομάδα και θα αποφασίζει για τις κινητοποιήσεις που θα κάνει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση