HomeLife & StyleΈρευνα αποκαλύπτει τον «ιδανικό αριθμό σεξουαλικών παρτενέρ» που μπορεί να έχει κάποιος

Έρευνα αποκαλύπτει τον «ιδανικό αριθμό σεξουαλικών παρτενέρ» που μπορεί να έχει κάποιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δέκα» φαίνεται να είναι ο ιδανικός αριθμός παλαιότερων εραστών που θέλουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες να έχει το υποψήφιο ταίρι τους, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε ο μεγαλύτερος ιστότοπος εξωσυζυγικών γνωριμιών IllicitEncounterw.com.

Πάνω από 1000 άτομα συμμετείχαν στην έρευνα του ιστότοπου και ρωτήθηκαν πόσους προηγούμενους εραστές θα ήθελαν να έχει ένα άτομο που μόλις γνωρίζουν και ενδιαφέρονται γι’ αυτό ερωτικά.

Ανάμεσα σε 8 και 12 ήταν η πιο δημοφιλής απάντηση, η οποία επιλέχθηκε από το 38% των γυναικών και από το 37% των ανδρών.

Από τους ερωτηθέντες της συγκεκριμένης ομάδας, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών και των γυναικών επέλεξαν ως τον ιδανικό αριθμό παλαιότερων εραστών το 10 (ούτε υπερβολικά πολλοί, αλλά ούτε και λίγοι).

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, τα άτομα με περισσότερους από 10 ερωτικούς παρτενέρ στο ιστορικό τους θεωρούνται «αμφιβόλου ηθικής», ενώ εκείνα με λιγότερους από 10 παρτενέρ θεωρούνται «άπειρα στον ερωτικό τομέα».

Ειδικά για τους άνδρες, η έρευνα έδειξε ότι είναι «κάπως επιφυλακτικοί» με τις γυναίκες που είχαν περισσότερους από 10 εραστές στη ζωή τους. Επίσης, ένα σημαντικό ποσοστό των συμμετεχόντων (3% των γυναικών και 4% των ανδρών) δήλωσαν ότι θα έχαναν το ενδιαφέρον τους αν το υποψήφιο ταίρι τους τους αποκάλυπτε ότι έχει πάει με πάνω από 20 άτομα!

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση