HomeΚΡΗΤΗΜε μαθητές ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου

Με μαθητές ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τους μαθητές του 15μελούς του Γενικού Λυκείου Οροπεδίου Λασιθίου συναντήθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Αθανασάκη και του Αντιδημάρχου Κώστα Σιγανού, οι μαθητές ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για τις άμεσες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής για τη χρηματοδότηση του σχολείου και συγκεκριμένα στους τομείς θέρμανσης και μόνωσης του κτιρίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι δαπάνες των συγκεκριμένων παρεμβάσεων έχουν συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του δήμου για το 2016 και στο τεχνικό πρόγραμμα αντίστοιχα ενώ είναι σε εξέλιξη η σύνταξη της τεχνικής μελέτης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, αφού ευχαρίστησε τους μαθητές για την επίσκεψη τους στο δήμο, έκανε γνωστό ότι ο δήμος θα μεριμνήσει, ώστε το σχολείο να ενταχθεί σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα όπως είναι το ERASMUS, προκειμένου να υπάρξουν σχολικές συνεργασίες-ανταλλαγές με άλλα Λύκεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση