HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, έχοντας συναντήσεις με στελέχη του κόμματος στο νησί.

Ο κ. Κουτσούμπας θα βρεθεί σήμερα σε Ρέθυμνο και Λασίθι, όπου στις 10.30 το πρωί θα συναντηθεί με νεολαίους στα γραφεία της ΤΕ Ρεθύμνου, ενώ στις 1.30 μετά το μεσημέρι θα μιλήσει σε συνεστίαση της ΚΟ Λασιθίου στο κέντρο “Αριάδνη” στον Άγιο Νικόλαο.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ χθες περιόδευσε στα Χανιά, απ΄όπου κατά τη διάρκεια ομιλίας του κάλεσε την Κυβέρνηση να μη καταθέσει το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό στη Βουλή, καθώς είναι ένα νομοσχέδιο που δε διορθώνεται.

«Αυτό το νομοσχέδιο το ασφαλιστικό, δεν διορθώνεται, δεν φέρνει επιμέρους τροποποιήσεις, δεν θα πρέπει καν να κατατεθεί στη βουλή, θα πρέπει η κυβέρνηση να το αποσύρει κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή και τους αγώνες των εργαζομένων», τόνισε ο γραμματέας του ΚΚΕ, από τα Χανιά.

Παράλληλα, κάλεσε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, «να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και επιφυλακή» για να αντιμετωπίσουν «τις πιέσεις, τον απροσανατολισμό, την τρομοκρατία και τη φοβία που προσπαθούν τα υπόλοιπα αστικά κόμματα και η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση να σπείρουν όσο αναφορά τις μορφές πάλης που χρησιμοποιούν είτε οι εργάτες, είτε οι αγρότες που βρίσκονται στον δρόμο του αγώνα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση