HomeΣΠΟΡΠανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ο Αστέρας ισορρόπησε στο δεύτερο και το 0-0 έγραψε την ιστορία στον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Εικόνα αγώνα:

Οι δυο ομάδες εξακολουθούν να ισοβαθμούν στον πίνακα με 28 βαθμούς, με τους Αρκάδες να έχουν και την τύχη με το μέρος τους, βλέποντας την μπάλα να βρίσκει δυο φορές το δοκάρι του Μπαντή (στο 3′ και στο 5′). Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος των Αρκάδων στο πρώτο ημίχρονο και έκανε ό,τι μπορούσε για να βρει το γκολ και να μπει στη θέση του οδηγού.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να ισορροπήσει στο δεύτερο μέρος, ουσιαστικά κόβοντας τη φόρα των γηπεδούχων. Λίγα πράγματα, όμως, από τους φιλοξενούμενους στο επιθετικό κομμάτι, φαίνεται πως συμβιβάστηκαν από νωρίς με την ισοπαλία, έχοντας και τον τερματοφύλακά τους σε καλή βραδιά.

Όποτε χρειάστηκε ο Μπαντής, έδειξε τα αντανακλαστικά του, την ώρα που ο Διούδης ήταν θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

MVP:

Ο Μπαντής, όποτε χρειάστηκε να επέμβει, δήλωσε «παρών».

Αδύναμος κρίκος:

Η επιθετική γραμμή του Αστέρα. Ο Διούδης πέρασε ένα σχετικά ήσυχο απόγευμα.

Σχόλιο:

Καλύτερος ο Πανιώνιος, έκανε ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν σκόραρε όταν είχε τις ευκαιρίες και «κόλλησε». Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανούσιος επιθετικά και βάσει εικόνας πήρε ό,τι καλύτερο από τη Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Βλάχος, Καραμάνος, Μπακασέτας (87′ Χαλκιαδάκης), Μασούρας (73′ Τζανδάρης), Ανσαριφάρντ (92′ Καθάριος).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι,  Αλόκο, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Φούντας (44′ Λανθαρότε), Μπερτόγλιο (70′ Νίκο), Στανισάβλιεβιτς (82′ Ιγκλέσιας), Γιάννου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση