HomeΣΠΟΡΑΟ Χανιά Λάρισα 0-0

ΑΟ Χανιά Λάρισα 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O AO Χανιά έκανε καλή εμφάνιση σήμερα στα Περιβόλια κόντρα στην πρωτοπόρο Λάρισα διεκδικώντας τη νίκη, με τελικό αποτέλεσμα τη «λευκή ισοπαλία» (0-0)…

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 7′, αφού η μπάλα έμεινε αρκετή ώρα μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ, έφτασε στον Νάκα, αλλά Βέρτζος έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ.

Επτά λεπτά αργότερα οι παίκτες της Λάρισας κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα, αυτή έφτασε στον Μπουντόπουλο, εκείνος έπιασε ένα καλό σουτ με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι επόμενες δύο καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου ήρθαν σε διάστημα δέκα λεπτών για τους γηπεδούχους. Στο 18′ έπειτα από καλή εκτέλεση κόρνερ από τον Μασάδο, ο Γκέσιος μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά,  αλλά αστόχησε.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο Ιωαννίδης από τα αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Γκέσιος από καλή θέση αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο δυνατά με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Στο 48′ οι παίκτες της ΑΕΛ άλλαξαν γρήγορα την μπάλα με τον Ουρτάδο να προσπαθεί να βρει τον Μπόγιοβιτς μέσα στην περιοχή, όμως ο Ρίκκα πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα τα Χανιά είχαν μία ακόμα καλή στιγμή από στημένη φάση. Έπειτα από καλή εκτέλεση φάουλ από τον Μασάδο, ο Τσούτσης πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Ξενοδόχοφ να μπλοκάρει.

Στο 54′ είχαμε μία φάση η οποία σίγουρα θα συζητηθεί. Ο Μασάδο με κάθετη πάσα βρήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ τον Γκέσιο με τον επόπτη να σηκώνει λανθασμένα τη σημαία του αφού ο Κομεσίδης τον κάλυπτε.

Από εκεί και μετά όμως η ΑΕΛ ήταν εκείνη που ανέβασε στροφές και στο 64′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κουτσιανικούλη. Με κεφαλιά ο Μπόγιοβιτς τροφοδότησε τον μεσοεπιθετικό της Λάρισας εκείνος βρέθηκε απέναντι στον Πρίφτη, αντί όμως να πλασάρει προσπάθησε να δώσει την μπάλα στον Ουρτάδο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 84′ όταν μετά το κόρνερ του Μονιάκη ο Βέρτζος μόνος ανενόχλητος στη μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά όμως ο Ιωαννίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Α.Ο. Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ρίκκα, Μασάδο (79′ Μπριλάκης), Δεινόπαππας, Τσούτσης (74′ Χατζηλιάδης), Νάκας (68′ Σάντερσον), Γκέσιος.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος (58′ Λαμπρόπουλος), Ουρτάδο, Κουτσιανικούλης (71′ Ροβίθης), Μπουντόπουλος (77′ Κρητικός), Μπόγιοβιτς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση