HomeΚΡΗΤΗΖητούν απαντήσεις για το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Μήνυση της οικογένειας της Κατερίνας

Ζητούν απαντήσεις για το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Μήνυση της οικογένειας της Κατερίνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η οικογένεια της άτυχης Κατερίνας Ζουραράκη, που στις 12 Ιανουαρίου άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ. Από το τροχαίο πέθανε και ο λαουτιέρης Διομίδης Τσικανδηλάκης σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την Κρήτη.

Η οικογένεια της άτυχης Κατερίνας ζητά απαντήσεις ως προς τις συνθήκες του τροχαίου αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο σημείο στον ΒΟΑΚ.

Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε χθες το πρωί από τον συνήγορο της οικογένειας Ζουραράκη, Γιώργο Κοκοσάλη στον εισαγγελέα της Νεάπολης και στρέφεται σε βάρος του αναδόχου του έργου αλλά και των μηχανικών που συμμετέχουν στην επίβλεψη του έργου της δημόσιας Αρχής (ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ).

Παράλληλα, η οικογένεια – μέσω του κ. Κοκοσάλη – ζητά να γίνει μία πραγματογνωμοσύνη από το Τεχνικό Επιμελητήριο αναφορικά με τη σήμανση που υπάρχει σε εκείνο το σημείο ενώ μέσα στην μηνυτήρια αναφορά υπάρχουν και όλες οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στην οικογένεια και αφορούν την αμέλεια στην τοποθέτηση των διαχωριστικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση