HomeΣΠΟΡΕπίσημα και ο Μπουρσέλης στον ΟΦΗ

Επίσημα και ο Μπουρσέλης στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι με κάθε επισημότητα από απόψε και ο Αντώνης Μπουρσέλης καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο 22χρονος μέσος ξεκίνησε τη φετινή χρονιά στον Εργοτέλη, ωστόσο, μετά την αποχώρηση του τελευταίου από το πρωτάθλημα της Football League αναγκάστηκε να αναζητήσει αλλού ομάδα. Υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους, όμως ο ΟΦΗ κατάφερε τελικά να τον πείσει να παραμείνει στην Κρήτη.

O Aντώνης Μπουρσέλης βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του στο γήπεδο του ΟΦΗ και μετά από συζήτηση που κράτησε περίπου δυο ώρες με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη, υπέγραψε τη συμφωνία του στην κρητική ομάδα.

Όπως επισήμανε μετά τη συμφωνία: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΟΦΗ, μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Θα δώσω το 100% να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, ώστε να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει. Στον ΟΦΗ δεν αρμόζει η Γ’ Εθνική. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον επαναφέρουν στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό θέλω και εγώ να ξαναβρεθώ στην Σούπερ Λιγκ, αυτή τη φορά με τον ΟΦΗ».

Ο Αντώνης Μπουρσέλης γεννήθηκε στις 06/07/1994. Ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες του Εργοτέλη και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο στην Σούπερ Λίγκ. Επαιξε για ένα εξάμηνο δανεικός στη Γ Εθνική με τον ΠΑΟΚρουσώνα. Ενώ φέτος ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Εργοτέλη στην Football league.

Διαφήμιση
Διαφήμιση