HomeLife & StyleΟ Τσάλρι Σιν έβρισε και απείλησε να σκοτώσει την 8χρονη κόρη του!

Ο Τσάλρι Σιν έβρισε και απείλησε να σκοτώσει την 8χρονη κόρη του!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα μαχαίρια βρίσκονται ο Τσάρλι Σιν και η πρώην σύζυγος του, Ντενίζ Ρίτσαρντς, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού η 44χρονη ισχυρίζεται ότι ο Σιν πούλησε το σπίτι στο οποίο έμενε με τις δύο κόρες τους.

Σύμφωνα με τη Ντενίζ, το σπίτι το οποίο είχε αγοράσει ο Σιν, είχε υποσχεθεί ότι θα το έδινε στις κόρες τους. Ωστόσο, ο ηθοποιός το πούλησε και τις έδιωξε από αυτό. Η Ντενίζ τώρα ζητά 1,2 εκατ. δολάρια, μέσω αγωγής, για να αγοράσει καινούργιο σπίτι ενώ η απάντηση του Τσάρλι Σιν είναι πως η μητέρα των παιδιών του «το κάνει για να πάρει χρήματα».

Απειλές και ύβρεις

Η Ντενίζ, σύμφωνα με τα όσα γράφονται σε δικαστικά έγγραφα, ισχυρίζεται ότι ο Σιν αποκάλεσε την 8χρονη κόρη του «πόρνη» και απείλησε να σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και την μητέρα της. Κάποια στιγμή έστειλε στην κόρη του το εξής μήνυμα στο κινητό: «Καλά χριστούγεννα με την αποτυχημένη γ@μ@μ@ν@ μητέρα σου.  Ο πατέρας σου είναι μια ροκ σταρ ιδιοφυϊα». Για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Σιν εξήγησε ότι θεωρούσε ότι στην πραγματικότητα μιλά μέσω μηνυμάτων με την πρώην σύζυγο του, κι όχι με την κόρη του. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντενίζ Ρίτσαρντς παίρνει το μήνα για διατροφή 55.000 δολάρια.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση