HomeΣΠΟΡΠάει για μεγάλη ανατροπή ο ΟΦΗ με Μπουρσέλη!

Πάει για μεγάλη ανατροπή ο ΟΦΗ με Μπουρσέλη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση απόκτησης του Αντώνη Μπουρσέλη επιχειρεί ο ΟΦΗ και οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία!

Μετά την αποχώρηση του Εργοτέλη, ο Μπουρσέλης δέχτηκε πρέσινγκ από τον Πλατανιά αλλά η έλευση Νιόπλια στον ΟΦΗ έχει αλλάξει τα δεδομένα, καθώς στον ΟΦΗ γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσουν.

Από εκεί και πέρα, κλεισμένη είναι η περίπτωση του πρώην μεσοεπιθετικού του Εργοτέλη, Έλτον Καλέ, ο οποίος επιστρέφει από τη Βραζιλία στο Ηράκλειο για να φορέσει τώρα τη φανέλα του ΟΦΗ.Όσον αφορά τον Άγγελο Χαντί, τα βρήκε με τον ΟΦΗ τόσο στο οικονομικό, όσο και στο διάστημα συνεργασίας.

Μόλις τελειώσει και τυπικά τη συνεργασία του με τον Ηρακλή, θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη στο Ηράκλειο για να υπογράψει στον ΟΦΗ. Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Χαντί είναι για 2.5 χρόνια. Στον ΟΦΗ έχουν προχωρήσει σε επαφές και με άλλους παίκτες που αποχωρούν από τον Εργοτέλη, όπως οι Ρέντζας,και Άλμπι Άλα.

Πιο κοντά φαίνεται ότι είναι ο Ρέντζας, στον οποίο έχει γίνει πρόταση ενώ ο Άλα έχει πρόταση από Α’ Εθνική Αλβανίας αλλά από τον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν στο Ηράκλειο.Από τον Εργοτέλη αναμενόταν να εξεταστούν και άλλες περιπτώσεις όπως του Κούρτι και του Φουκαράκη, που θεωρούνται νέοι και πολύ εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές.

Επίσης, πάντα «παίζει» και το όνομα του Μητρόπουλου, ο οποίος πάντως έχει ως προτεραιότητα να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση