HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση του Δήμου με την ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία των αθλητικών εγκαταστάσεων

Συνάντηση του Δήμου με την ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία των αθλητικών εγκαταστάσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Ηρακλείου, κ. Κωνσταντίνου Βαρδαβά και του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου, Ταξίαρχου Νικόλαου Χριστοφάκη, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, με αφορμή το περιστατικό που καταγράφηκε στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, όταν μία ομάδα ατόμων εισήλθε στο χώρο και προκάλεσε φθορές.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου, αφού ευχαρίστησε τον Tαξίαρχο κ. Χριστοφάκη για την αποτελεσματική συνεργασία και βοήθεια, που προσφέρει στον αθλητισμό της πόλης η ΕΛ.ΑΣ., τον ενημέρωσε για τα μέτρα που παίρνει ο Δήμος Ηρακλείου αναφορικά με τη φύλαξη των αθλητικών εγκαταστάσεων και την προστασία της δημοτικής περιουσίας.

Στην συνέχεια ο κ. Βαρδαβάς ζήτησε από τον κ. Χριστοφάκη, τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, στην διαφύλαξη της δημοτικής περιουσίας, στα ανοικτού και κλειστού τύπου αθλητικά κέντρα της πόλης, προκειμένου να αποφεύγονται οι βανδαλισμοί και η φθορά της δημοτικής περιουσίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου και Πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ κ. Κώστας Βαρδαβάς, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις ενέργειες που πρόκειται άμεσα να γίνουν από την Ελληνική Αστυνομία και ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Χριστοφάκη για τις ενέργειες και την ειλικρινή διάθεση του να βοηθήσει στο θέμα της προστασίας των αθλητικών κέντρων της πόλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση