HomeΚΡΗΤΗΓενική συνέλευση των εκπαιδευτικών

Γενική συνέλευση των εκπαιδευτικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε γενική συνέλευση προχωρά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της πρώην Ακαδημίας (53ο – 54ο δημοτικό σχολείο).

Αφίσα Συνέλευσης- ενημερωτικής συνάντησης για το ασφαλιστικόΝωρίτερα ο εργατολόγος Αθανάσιος Μαντάς θα ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς για το ασφαλιστικό.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

Το νέο Ασφαλιστικό, μια αντεργατική – αντιασφαλιστική αναδιάρθρωση, μετατρέπει το σύστημα σε ανταποδοτικό και πλήττει καίρια τους σημερινούς ασφαλισμένους, τους προς συνταξιοδότηση, αλλά και όλους τους σημερινούς συνταξιούχους, αφού με αυτό θεσπίζονται ενιαίοι κανόνες, προσαρμοσμένοι στους δημοσιονομικούς στόχους Κυβέρνησης και δανειστών, με τον επανυπολογισμό των συντάξεων που ήδη καταβάλλονται και με την ενοποίηση όλων των Ταμείων σε ένα (Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης).

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι η διαπραγμάτευση με τους «θεσμούς» θα οδηγήσει σε ένα σχέδιο νόμου με ακόμα χειρότερους όρους αλλά και ότι στο μέλλον θα υπάρχουν ειδικές ρήτρες που θα μεταβάλουν το ύψος των συντάξεων αυτόματα και δικτατορικά στο πλαίσιο της επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων.

 

Στο πλαίσιο των βίαιων και αντεργατικών αλλαγών στο ασφαλιστικό Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 ενημερωτική συνάντηση για το ασφαλιστικό και Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο της Π. Ακαδημίας (53ο-54ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου). Συγκεκριμένα:

– Ενημερωτική Συνάντηση στις 18:00 μ.μ. για το Ασφαλιστικό με βασικό ομιλητή τον εργατολόγο κ. Αθανάσιο Μαντά.

– Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 19:00 μ.μ. για την αγωνιστική συσπείρωση του κλάδου μπροστά στην αναμενόμενη απεργιακή κινητοποίηση και θα παρθούν αποφάσεις για τη συνέχεια και ένταση των αγώνων απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση