HomeΣΠΟΡΟΦΗ: Θα… μετανιώσουν, όσοι μας ξεγράψουν!

ΟΦΗ: Θα… μετανιώσουν, όσοι μας ξεγράψουν!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, από την οποία δεν προέκυψαν άμεσα… ειδήσεις, όμως στάλθηκαν «μηνύματα» προς πάσα κατεύθυνση μέσω ανακοίνωσης.

Οι διοικούντες ξεκαθαρίζουν, ότι η μάχη για την άνοδο θα δοθεί μέχρι τέλος, προαναγγέλλοντας την τελική αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Κόντρα σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι η ομάδα μας, μετά την ήττα από τον Φωστήρα, θα εγκαταλείψει την προσπάθεια για την άνοδο, έχουμε να πούμε ένα. Ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Προφανώς είναι οι ίδιοι, οι οποίοι στην υπόθεση των 6 βαθμών, μας είχαν εκ των προτέρων καταδικασμένους, αλλά μετά την δικαίωση, έκαναν ότι πανηγυρίζουν, καθώς δεν μπορούσαν να κρύψουν την ντροπή τους, για αυτά που υποστήριζαν.

Η ομάδα μας έμεινε πράγματι πίσω στην βαθμολογία, αλλά όχι μόνο δεν τα παρατάμε, αλλά θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθεια μας και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα.

Όσοι βιάζονται να ξεγράψουν τον ΟΦΗ, θα το μετανιώσουν. Ελπίδες και περιθώρια υπάρχουν για να χτυπήσουμε την κατηγορία και αυτό θα κάνουμε. Είμαστε σίγουρα προβληματισμένοι με την εικόνα της ομάδας μας στο παιχνίδι με το Φωστήρα και την έλλειψη πάθους, που έδειξε η ομάδα μας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα μας απασχολήσει εσωτερικά.

Εκείνο που είναι βέβαιο, είναι ότι η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, έθεσε από την αρχή στόχο την άνοδο της ομάδας και αυτός ο στόχος, θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι το τέλος.

Κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να τα παρατήσει. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να την αφήσουμε στη μέση. Και για αυτό να είναι βέβαιοι όλοι οι φίλοι του ΟΦΗ».

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε ο Γιάννης Τσακαλάκης εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού και θα εκπροσωπεί καθημερινά την Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, στις προπονήσεις της ομάδας, μαζί με τον Δημήτρη Αποστολάκη.

Παράλληλα, παραμένει η Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους κ.κ. Πολεμαρχάκη, Φασουλά, Τσακαλάκη, η οποία χειρίζεται θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος και μεταγραφικές υποθέσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση