HomeΣΠΟΡΜήλο της έριδος αρκετοί παίκτες του Εργοτέλη

Μήλο της έριδος αρκετοί παίκτες του Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την ανακοίνωση της αποχώρησης του Εργοτέλη  από το πρωτάθλημα της Football League, στο επίκεντρο άλλων ομάδων βρίσκονται αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές, που ως επαγγελματίες καλούνται το ταχύτερο δυνατό να βρούνε νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Για ορισμένους έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον ενώ αναμένεται να κορυφή τις επόμενες ημέρες.

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που σίγουρα έχουν θέση σε ομάδα της Superleague και όχι μόνο και  αναμένεται να απασχολήσουν αρκετά.

Αρχικά ο Λεονάρντο Κούτρης που το προηγούμενο καλοκαίρι είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την ομάδα του Ηρακλείου για την παραχώρησή του.

Από εκεί και πέρα, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που φέτος έχει εντυπωσιάσει στη Football League είναι ο Αντώνης Μπουρσέλης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με τις επιθετικές αρετές έχει δείξει πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και φαντάζει απίθανο να μην υπάρξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσέγγιση από τον ΟΦΗ που θέλει να χτίσει μία ομάδα για το μέλλον με παίκτες που έχουν περιθώρια εξέλιξης.

Επίσης, στο προσκήνιο βρίσκεται και το όνομα του Δημήτρη Μάνου που αγωνίστηκε δανεικός από τη Βέροια. Στην περίπτωσή του ωστόσο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν αγωνιστεί ξανά φέτος θα πρέπει να γίνει αναγκαστικά με την ομάδα της Ημαθίας, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague αγωνίστηκε για τρία λεπτά ως αλλαγή και έτσι αφού έπαιξε και με τον Εργοτέλη, δεν έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε αναμέτρηση άλλης ομάδας.

Από τα ταλέντα που βγήκαν από τους «κιτρινόμαυρους» είναι ο Φουκαράκης. Ο νεαρός έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και εφόσον κάποια από τις ομάδες της Superleague δουλέψει σωστά μαζί του, σίγουρα θα μπορέσει να κάνει μία σπουδαία επένδυση για το μέλλον!

Υπάρχει βέβαια και μία πλειάδα ακόμη παικτών που έχουν σημαντική ποδοσφαιρική αξία και μπορούν να διακριθούν στις εθνικές κατηγορίες. Μένει να δούμε τις επιλογές τους αλλά και την πορεία τους στο χώρο…

Διαφήμιση
Διαφήμιση