HomeΚΡΗΤΗΔιανομή φρούτων από το Δήμο Μαλεβιζίου

Διανομή φρούτων από το Δήμο Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Μαλεβιζίου διανομή φρούτων, με πορτοκάλια, μήλα και ακτινίδια, στους δικαιούχους του προγράμματος, καθώς και στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου.

Η διανομή θα γίνει την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, από τις 09:00 έως τις 14:00 μ.μ., από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου για τους δικαιούχους της περιοχής Γαζίου και Τυλίσσου και για τους δικαιούχους της περιοχής Κρουσώνα, από τις αποθήκες του Δήμου στον οικισμό, από τις 09:00 έως 13:00 μμ.

Οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η διανομή γίνεται στο πλαίσιο της εφαρμογής ευρωπαϊκού Κανονισμού για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών αλλά και της ΚΥΑ των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση