HomeΣΠΟΡΑστέρας Τρίπολης – Καλλονή 3-1

Αστέρας Τρίπολης – Καλλονή 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αστέρας Τρίπολης τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Καλλονή, αλλά στο δεύτερο αναγεννήθηκε και έφτασε στην τελική επικράτηση με 3-1.

Εικόνα αγώνα:

Η Καλλονή ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα το ματς και δημιούργησε πρώτη τελικές φάσεις για να προηγηθεί. Ο Αστέρας πήρε τα πάνω του μετά το πρώτο τέταρτο και απείλησε για πρώτη φορά στο 20ο λεπτό, με τον Στανισάβλιεβιτς να στέλνει τη μπάλα άουτ σε εκτέλεση φάουλ. Καλή ευκαιρία ήταν και αυτή του Φερνάντες όταν έστειλε τη μπάλα άουτ με εξουδετερωμένο τον Δαύκο.

Ωστόσο, η Καλλονή έδειχνε να ελέγχει το ματς και να μην αφήνει τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Εκτός αυτού, βρέθηκε και μπροστά στο σκορ στο 41ο λεπτό όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανούσου από τον Ζησόπουλο, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του, διαμορφώνοντας το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε γρήγορα την απάντηση και έβαλε ξανά το ματς σε θέση αφετηρίας. Ο Μπερτόλιο έκανε τη σέντρα, ο Ιγκλέσιας πήρε την κεφαλιά και στο 52ο λεπτό έγινε το 1-1.

Αυτό ήταν! Οι Αρκάδες έγιναν το αφεντικό του αγώνα και λίγο αργότερα κατάφεραν όχι μόνο να φέρουν τούμπα το ματς, αλλά να πάρουν και αέρα δύο τερμάτων.

Στο 57ο λεπτό ο Γιάννου έκανε το 2-1 και στο 61′ πάλι ο Ιγκλέσιας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για το 3-1. Η συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία. Ο Αστέρας πήρε τον απόλυτο έλεγχο και η Καλλονή αποδέχθηκε τη μοίρα της, φεύγοντας με άδεια τα χέρια από την Τρίπολη.

MVP:

Ο Ιγκλέσιας για τα δύο γκολ και τη συνολική του εμφάνιση.

Αδύναμος κρίκος:

Η Καλλονή «εξαφανίστηκε» στο δεύτερο μέρος. Έπαιξε ρόλο, βέβαια, το γρήγορο γκολ του Ιγκλέσιας που ανέβασε ψυχολογικά τον Αστέρα.

Σχόλιο:

Ο Αστέρας Τρίπολης πέταξε στα σκουπίδια ένα ημίχρονο, αλλά όταν σοβαρεύτηκε έφερε το ματς στα μέτρα του και έφτασε στην εύκολη επικράτηση.

Η Καλλονή ξεκίνησε ιδανικά το ματς, προηγήθηκε, έφτασε σε σημείο να ελπίζει ότι μπορεί να φύγει με κάτι καλό, αλλά στο τέλος λύγισε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας (Τορμένα 83′), Νίκο Φερνάντες (Μπερτόλιο 46′), Στανισάβλιεβιτς (Μάσα 59′), Φούντας, Γιάννου.

ΑΕΛ Καλλονής (Καραγεωργίου): Δαύκου, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σταμπούρης, Καλτσάς, Ελλακόπουλος, Γεωργίου, Γουερέ (Γιουκαρής 69′), Μάρκοβιτς (Μπραούλιο 74′), Μανούσος (Κάρλσον 88′).

Διαφήμιση
Διαφήμιση