HomeΚΡΗΤΗΑνοιχτά τα καταστήματα σήμερα… εν μέσω αντιδράσεων

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα… εν μέσω αντιδράσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί ο καιρός να μην είναι σύμμαχος των εμπόρων, αλλά οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν αγορές και σήμερα, καθώς θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου, στο πλαίσιο των εκπτώσεων.

Η πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων κύλησε περισσότερο διερευνητικά για τους καταναλωτές, οι οποίοι έκαναν έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρουν αυτό που ήθελαν στην πιο συμφέρουσα για την τσέπη τους τιμή.

Οι καταστηματάρχες ευελπιστούν ότι η περίοδος των εκπτώσεων θα αποτελέσει “ανάσα” για τους ίδιους, οι οποίοι βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση, λόγω του αρνητικού κλίματος και της μειωμένης αγοραστικής κίνησης του προηγούμενου διαστήματος.

Οι εμπορικοί σύλλογοι όλης της χώρας, με ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν ότι η λειτουργία των καταστημάτων σήμερα είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.

Τα καταστήματα, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία, θα λειτουργήσουν σήμερα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ωστόσο όμως η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία

Παράλληλα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία. Σε ανάλογη κινητοποίηση και στο Ηράκλειο, καλεί τους εργαζομένους στα εμπορικά καταστήματα η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, η οποία στηρίζει και συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία του κλάδου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση