HomeΚΡΗΤΗΣτους δρόμους αύριο συνταξιούχοι και εργαζόμενοι… με φόντο το ασφαλιστικό

Στους δρόμους αύριο συνταξιούχοι και εργαζόμενοι… με φόντο το ασφαλιστικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους δρόμους κατεβαίνουν αύριο Σάββατο συνταξιούχοι, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συμμετέχοντας στο παγκρήτιο συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο για το ασφαλιστικό.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Όλοι μαζί θα στείλουν αύριο το δικό τους βροντερό μήνυμα για την αντίθεση τους απέναντι στις αλλαγές, που προωθεί η Κυβέρνηση στο ασφαλιστικό σύστημα, το οποίο θα αποτελέσει ταφόπλακα για όλους τους εργαζόμενους.

Όπως αναφέρουν συνδικαλιστικοί φορείς, σύλλογοι και σωματεία του Ηρακλείου, η Κυβέρνηση

ετοιμάζεται να δώσει το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της στυγνά αντιλαϊκής πολιτικής που υπηρετεί, με το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Νομοσχέδιο που, σύμφωνα με τους ίδιους, επιβεβαιώνει στην πράξη την κατάργηση όλων των μέχρι τώρα κατακτήσεων στους τομείς της περίθαλψης, της υγείας, της ασφάλισης.

Τέλος, όπως υποστηρίζουν, τα μέτρα αυτά οδηγούν σε έναν κοινωνικό μεσαίωνα, οδεύοντας στην πλήρη ιδιωτικοποίηση του συστήματος σύνταξης και υγείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση