HomeΣΠΟΡΤο… κέρδος του ΑΟ Χανιά στη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό

Το… κέρδος του ΑΟ Χανιά στη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Ο Ολυμπιακός στον χθεσινό επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΑΟ Χανιά εκτός από την πρόκριση… κέρδισε και τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος απέδειξε ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Πάντως και οι Κρητικοί κέρδισαν έναν παίκτη από το ματς στο «Καραϊσκάκη». Στη βαριά ήττα (6-0) από τους Πειραιώτες ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα των «μπλε» έκανε ο Βασίλης Φυντικάκης.

Ο φέρελπις αμυντικός, ο οποίος αντικατέστηκε τον Παγώνη στο 46ο λεπτό, παρά το γεγονός ότι μπήκε κατευθείαν στα βαθιά (σ.σ.: δεν είναι λίγο να κάνεις την πρώτη συμμετοχή σου στο Καραϊσκάκη απέναντι στον πρωταθλητη Ελλάδας, κι ενώ η ομάδα σου ηττάται ήδη με 4-0) κατάφερε να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία του, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο 19χρονος οπισθοφύλακας, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το χανιώτικό ποδόσφαιρο στη θέση του, μπήκε με τσαμπουκά στο ματς και κοίταξε στα μάτια αντιπάλους, που μέχρι πρότινος έβλεπε στην τηλεόραση, ήτοι δεν του βγήκε ούτε ψήγμα αγωνιστικού «τρακ».

Παράλληλα ο Βασίλης Φυντικάκης έχει δύο στοιχεία που σπάνια έχουν οι πολλά υποσχόμενοι παίκτες της ηλικίας του.

Έχει απίστευτη όρεξη για δουλειά και άπαντες έχουν να λένε ότι πηγαίνει πρώτος και φεύγει τελευταίος από τις προπονήσεις.

Παράλληλα επιδεικνύει τρομερή ωριμότητα, καθώς παραμένει προσγειωμένος και δεν παίρνουν τα μυαλά του… αέρα, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όλα αυτά σίγουρα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον προπονητή του, ο οποίος του εδωσε χρόνο συμμετοχής, βλέποντας τον παίκτη του να τον βγάζει ασπροπρόσωπο.

Και δεδομένου ότι ο «μικρός» άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά που του δόθηκε πιθανότατα πλέον να τον δούμε να παίρνει χρόνο και στα παιχνίδια της Football League.

zougla

Διαφήμιση
Διαφήμιση