HomeΣΠΟΡΑστέρας Τρίπολης ΑΕΛ 3-0

Αστέρας Τρίπολης ΑΕΛ 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου για τρίτη φορά την τελευταία πενταετία, σφράγισε και τυπικά ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε 3-0 της ΑΕΛ στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και με δύο νίκες (είχε νικήσει με το ίδιο σκορ και στη Λάρισα) τσέκαρε το εισιτήριο.

Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Αστέρα έκανε ο Στανισάβλιεβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13′, ενώ στο διάστημα που αγωνίστηκε (έγινε αλλαγή στο 56′) πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και έδειξε καλά στοιχεία. Τα άλλα γκολ της ομάδας της Αρκαδίας πέτυχαν οι Χαμντανί (28′) και Μάσα (84′).

Το τελικό σκορ μάλλον είναι… πλασματικό. Οι νικητές είχαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν ακόμη περισσότερα τέρματα, ενώ και οι ηττημένοι με βάση την εμφάνισή τους, δικαιούνταν ένα γκολ.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (78′ Παντελιάδης), Χαμντανί, Τορμένα, Στανισάβλιεβιτς (57′ Μάσα), Μούκαμ, Τσοκάνης, Παπαδόπουλος (69′ Γκρόσιος).

ΑΕΛ (Ρ. Ντόστανιτς): Kαβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (61′ Χάμος), Κρητικός, Μαρουκάκης (73′ Κάπος), Μπουντόπουλος (61′ Χοτζάλι), Ροβίθης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση