HomeΚΡΗΤΗΣτην Κρήτη ο Χρ. Σπίρτζης – Εγκαινιάζεται το αεροδρόμιο Σητείας

Στην Κρήτη ο Χρ. Σπίρτζης – Εγκαινιάζεται το αεροδρόμιο Σητείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος παρίστατο στην επίσημη τελετή εγκαινίων του νέου αερολιμένα Σητείας.

Ο κ. Σπίρτζης λίγο πριν τα εγκαίνια συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, βουλευτές του Ηρακλείου και άλλους φορείς συζητώντας θέματα που αφορούν την Κρήτη.

SPIRTZHS HRAKLEIO

Το πρόγραμμα των εγκαινίων

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη τα εγκαίνια του αεροδρομίου Σητείας.

AERODROMIO SHTEIASΑρχικά θα γίνει η τελετή αγιασμού στο νέο αεροδρόμιο Σητείας. Αμέσως μετά θα απευθύνει χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  12:15  Χαιρετισμός του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Ευγένιου και θα μιλήσουν οι δήμαρχος Σητείας, Θοδωρής Πατεράκης, υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη.

AERODROMIO SHTEIAS1

Στη συνέχεια θα χαιρετήσουν οι: περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, βουλευτές Λασιθίου, Μανώλης Θραψανιώτης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Πλακιωτάκης (ΝΔ).

Στις 13.30 θα γίνει η παρουσίαση του νέου Αεροσταθμού από τον Αερολιμενάρχη Σητείας Δημήτρη Βερύγο και το κόψιμο της κορδέλας καιη  συμβολική φύτευση ελιάς, κόρης της αρχαίας Μινωικής ελιάς Καβουσίου.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και μικρή δεξίωση.

SHTEIA-AERODROMIO1

SHTEIA-AERODROMIO3

Διαφήμιση
Διαφήμιση