HomeΣΠΟΡΠανιώνιος – Ηρακλής 1-0

Πανιώνιος – Ηρακλής 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπουδαία και δίκαιη νίκη του Πανιωνίου επί του Ηρακλή με 1-0 με γκολ του Ανσαριφάρντ.

Εικόνα αγώνα:

Στο πρώτο μέρος ο Πανιώνιος έχει τη σαφή υπεροχή με τον Ηρακλή να δείχνει αδυναμία μπροστά. Μέχρι το 30ο λεπτό ο ρυθμός ήταν υποφερτός και σε αυτό έπαιζε ρόλο η εικόνα των γηπεδούχων, ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο του ματς έπεσε και δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο. Στα αξιοσημείωτα πως ο Ηρακλής δεν είχε ούτε μια τελική στο πρώτο ημίχρονο!

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα διαφοροποιήθηκε και σε αυτό έπαιξε ρόλο το γκολ του Ανσαριφάρντ. Στο 59ο λεπτό, μετά από εξαιρετική συνεργασία Μπακασέτα και Μασούρα, οι οποίοι «διέλυσαν» την αμυντική δεξιά πτέρυγα του Ηρακλή, η μπάλα έφτασε στον Ιρανό, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Αυτό ήταν! Ο Ηρακλής συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο, ο Πανιώνιος έπαιζε κατά κύριο λόγο από τα άκρα και αν υπήρχε μεγαλύτερο ποσοστό στην τελική προσπάθεια, οι «κυανέρυθροι» θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα πιο εύκολο σκορ χωρίς να καρδιοχτυπούν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά οι γηπεδούχοι με εξαιρετική άμυνα δεν τον άφησαν να δημιουργήσει κινδύνους, ενώ ο Ουζουνίδης ξέρδισε πολύτιμο χρόνο με την αλλαγή του Μπακασέτα με τον Πατσατζόγλου, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στον επίλογο με τη μεγάλη νίκη.

MVP:

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Έβαλε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ήταν μονίμως μια απειλή για την άμυνα του Ηρακλή. Πολύ καλό παιχνίδι από τον Ιρανό στράικερ.

Αδύναμος κρίκος:

Η επίθεση του Ηρακλή. Ακίνδυνος μπροστά ο Γηραιός, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει μία φάση της προκοπής.

Σχόλιο:

Με το τρίποντο ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ήττα του Αστέρα στο Αγρίνιο και σκαρφάλωσε ξανά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Στην ένατη θέση με 21 έμεινε ο Ηρακλής.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Χατζηισαίας, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Ανσαριφάρντ (86′ Χαλκιαδάκης), Καραμάνος (78′ Καθάριος), Μπακασέτας (90′ Πατσατζόγλου).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κυριακίδης (72′ Λουκίνας), Πορτουλίδης (63′ Ζαμπάζης), Πασάς, Ρομάνο, Ιντζόγλου (46′ Τσότρας), Βέλλιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση