HomeΚΡΗΤΗ«Μύλος» με τα αποτελέσματα: «Κερδίζουμε» λένε κύκλοι του Μητσοτάκη – Τους αδειάζει ο… Τραγάκης

«Μύλος» με τα αποτελέσματα: «Κερδίζουμε» λένε κύκλοι του Μητσοτάκη – Τους αδειάζει ο… Τραγάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι κάλπες για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας θα κλείσουν στις 19:00 και η εικόνα για τον νικητή ανάμεσα σε Βαγγέλη Μεϊμαράκη – Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις 23:00.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές εκτιμήσεις, η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα είναι σημαντική, όμως μέχρι νωρίς το απόγευμα σχετικά μκρότερη από εκείνη του πρώτου γύρου. Οι ουρές είχαν περιοριστεί, κυρίως λόγω της συντομότερης διαδικασίας.

EKLOGES ND (15)

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέχρι τις 14:00 είχαν ψηφίσει περίπου 225.000 πολίτες, ενώ αναμένεται μέχρι τις 19:00 ο αριθμός να φτάσει τους 350.000 ψηφοφόρους.

Τέλος, σύμφωνα με το επιτελείο του διατηρεί ισχυρό προβάδισμα από τον κ.Μεϊμαράκη για την αρχηγία του κόμματος.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά ο επικεφαλής της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης έκανε επίσημη δήλωση και διέψευσε όσα υποστήριξε το περιβάλλον Μητσοτάκη τονίζοντας «Οσα γράφονται και λέγονται με προβλέψεις για το αποτέλεσμα 2 ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, είναι ανυπόστατα και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η συμμετοχή παρά τις αντίξοες συνθήκες είναι ικανοποιητική. Το συντομότερο δυνατόν θα έχουμε αποτελέσματα».

EKLOGES ND (13)

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία και στο Ηράκλειο

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και στο Ηράκλειο ενώ μέχρι στιγμής η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά.

Εκατοντάδες είναι τα «γαλάζια» μέλη του Ηρακλείου που σπεύδουν στις κάλπες για να επιλέξουν τον άνθρωπο που θέλουν να ηγηθεί του κόμματος της Ν.Δ. και να ασκήσει σωστή αντιπολίτευση απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

EKLOGES ND (14) EKLOGES ND (10) EKLOGES ND (8) EKLOGES ND (5)

Δείτε εδώ τι ανέφεραν οι «πρωταγωνιστές»

cretapost.gr/ iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση