HomeLife & StyleΓιάννης Τσιμιτσέλης για το τηλεοπτικό του ταίρι στη «Μούρμουρα»: «Η Δανάη ήταν αουτσάιντερ»

Γιάννης Τσιμιτσέλης για το τηλεοπτικό του ταίρι στη «Μούρμουρα»: «Η Δανάη ήταν αουτσάιντερ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αποχώρηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου από την «Μουρμούρα» έφερε νέο «αέρα», στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη, είναι το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι της σειράς και αναμένεται να κάνουν δυναμική είσοδο στην μικρή οθόνη, την Δευτέρα (11/1) το βράδυ. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης, μίλησε για την επιλογή της Δανάης και το «άχαρο» κάστινγκ που πέρασε. «Η επιλογή της Δανάης έγινε έπειτα από μαραθώνιο κάστινγκ! Στο τέλος πέρασαν περίπου 16-17 κορίτσια, για να επιλεχτούν τρία και τελικά να φτάσουμε στο outsider, τη Δανάη δηλαδή. Η Δανάη μπορεί να μην έχει ξανακάνει τηλεόραση, αποδεικνύεται όμως εξαιρετική. Τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο που να μπαίνει στο… νόημα τόσο εύκολα και τόσο εύστοχα», είπε ο ηθοποιός.

Εκείνος, είχε λόγο στην τελική επιλογή της τηλεοπτικής συντρόφου του;  «Όταν ξέρεις πως έχεις μπροστά σου 55 επεισόδια για φέτος, είναι σαν να τον… παντρεύεσαι τον άλλον. Άρα χρειάζεται να υπάρχει μια χημεία. Με αυτή την έννοια, είχα κι εγώ φυσικά λόγο στην τελική επιλογή και ήμουν βέβαια παρών στο κάστινγκ, που, αν και ήταν κάπως άχαρο, έγινε μάθημα για μένα. Γιατί εγώ ήμουν, ας πούμε, στην… τυχερή μεριά και έβλεπα την αγωνία των άλλων συναδέλφων. Ζόρικο πράγμα», δήλωσε ο ηθοποιός στο «Τηλέραμα».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση