HomeΣΠΟΡΟΦΗ-Γκουλής: Το χρονικό του «διαζυγίου»

ΟΦΗ-Γκουλής: Το χρονικό του «διαζυγίου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαζύγιο που προκάλεσε έκπληξη στο ευρύ κοινό αλλά αποτελούσε… κοινό μυστικό εδώ και εβδομάδες, μεταξύ όσων γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, ήταν αυτό ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Νίκο Γκουλή.

Ίσως να προκάλεσε μεγαλύτερη έκπληξη από την καθεαυτή απόφαση το ότι ανακοινώθηκε… τα μεσάνυχτα των Φώτων από την διοικούσα επιτροπή, μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση. Όπως και να έχει, μετά την αποπομπή Γκουλή, τον ΟΦΗ αναλαμβάνει μέχρι νεοτέρας (;) ο Γιώργος Βλαστός και σίγουρα η ομάδα γυρίζει σελίδα, αναζητώντας ένα νέο προπονητή στην προσπάθεια για να προλάβει το τρένο της ανόδου. Μάλιστα, με την πρόσφατη λύση της συνεργασίας και με τον Μύρωνα Σηφάκη, «γκρεμίζεται» το τιμ των Γκουλή-Βλαστού-Σηφάκη, που πρόλαβε απλά να συνυπάρξει για λίγο διάστημα.

Η συνεργασία του ΟΦΗ με το Νίκο Γκουλή ξεκίνησε με καλές προοπτικές αλλά γρήγορα άρχισαν να δημιουργούνται τα πρώτα ρήγματα, με συνδυασμό άσχημων αποτελεσμάτων και εμφανίσεων. Η ισοπαλία στη Ρόδο δεν πέρασε απαρατήρητη ενώ μετά τις δύο συνεχόμενες απώλειες με Αστέρα Βάρης και Ζωνιανά, ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι ο Νίκος Γκουλής δύσκολα θα έβγαζε τη σεζόν. Όλη αυτή η κατάσταση είχε φέρει και μεγάλη γκρίνια εντός των αποδυτηρίων και σε αυτό το πλαίσιο πάνω ήταν η (προσωρινή) πρόσληψη Σηφάκη.

Το παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας ήταν η αρχή του τέλους στη συνεργασία Γκουλή και ΟΦΗ. Παρότι έγιναν κάποιες κινήσεις για να πέσουν οι τόνοι, φάνηκε ότι όλα ήταν προσωρινά. Το γυαλί είχε ραγίσει και δεν επρόκειτο να ξανακολλήσει, καθώς φαίνεται ότι είχαν έλθει στην επιφάνεια και άλλα ζητήματα επικοινωνίας και φιλοσοφίας. Ακόμα και τώρα στον κρίσιμο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου είχαν προκύψει πολλά θέματα που δεν ήταν δυνατόν να επιλυθούν.

 

«Κλειδί» εξελίξεων

Η επιστροφή του αναπληρωτή προέδρου Γιάννη Πολεμαρχάκη από την Αμερική ήταν το «κλειδί» των εξελίξεων. Έτσι στην πρώτη συνεδρίαση για το νέο έτος τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του προπονητή και μάλιστα η επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για ομόφωνη απόφαση.

 

Κρίσιμος μήνας

Μετά και την αποπομπή Γκουλή, ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα κρίνει… σχεδόν τα πάντα για τον ΟΦΗ. Νέος προπονητής, μεταγραφές, υπόθεση -6 βαθμών και απόλυτο νικών στα παιχνίδια, είναι τα στοιχεία που θα δείξουν αν ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει ή θα μείνει γι’ άλλον ένα χρόνο μακριά από την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες….

neakriti

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση