HomeΚΡΗΤΗΟρκίστηκαν στην Περιφέρεια οι δύο νέοι Σύμβουλοι Μιχάλης Κλάδος και Μαρία Βάρδα

Ορκίστηκαν στην Περιφέρεια οι δύο νέοι Σύμβουλοι Μιχάλης Κλάδος και Μαρία Βάρδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ορκίστηκαν σήμερα παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πιτσούλη οι δύο νέοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης « Ριζοσπαστική συνεργασία » Μιχάλης Κλάδος και Μαρία Βάρδα.

Οι νέοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Ηρακλείου και Π.Ε. Λασιθίου αντίστοιχα  καλύπτουν τις κενές θέσεις των παραιτηθέντων Απόλλωνα Φιλιππή που τοποθετήθηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και του Βουλευτή Μανόλη Θραψανιώτη.

DSC07216

Ο Περιφερειάρχης στο τέλος της ορκωμοσίας που έγινε στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, ευχήθηκε καλή συνεργασία στους νέους Περιφερειακούς Συμβούλους επισημαίνοντας ότι η αυτοδιοίκηση ενώνει. Από την πλευρά τους ο κ. Κλάδος και η κ. Βάρδα δήλωσαν πρόθυμοι να συνεργαστούν με τους συναδέλφους τους της Ριζοσπαστικής συνεργασίας και όλων των παρατάξεων για την ανάπτυξη της Κρήτης και το κοινό όφελος.

« Εύχομαι καλή συνεργασία, καλή πορεία να έχουμε, χρειάζεται η συνεργασία και η συνέργια μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο γιατί η αυτοδιοίκηση ενώνει. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και θέλουμε να συνεργαζόμαστε με όλες τις παρατάξεις προς όφελος των πολιτών της Κρήτης που υπηρετούμε και εκτιμώ ότι θα έχουμε αγαστή συνεργασία τα επόμενα χρόνια προς όφελος των πολιτών του νησιού μας » δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο δε Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης πρόσθεσε « Καλωσορίζουμε στο ανώτατο συλλογικό όργανο της Κρήτης τους δύο νέους συναδέλφους. Προσπαθούμε όλοι μαζί και με τις δικές τους παρεμβάσεις και προτάσεις να πάμε την Περιφέρεια μας εκεί που προσδοκούμε».

Η Περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Λασιθίου Μαρία Βάρδα δήλωσε « Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξια της ψήφου των συμπολιτών μου θα βοηθήσω μέσα από τη Ριζοσπαστική συνεργασία να προχωρήσουνε όσα έργα έχουν προγραμματιστεί. Νομίζω ότι η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και θεωρώ ότι σε συνεργασία με τις υπόλοιπες παρατάξεις και με όλους τους συναδέλφους θα μπορέσουμε τα χρόνια, τα δύσκολα να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών του τόπου μας».

DSC07217

Ο Μιχάλης Κλάδος στην δική του δήλωση, τόνισε « Αναλαμβάνουμε  τα καθήκοντα μας με την ευθύνη που μας αναλογεί. Η Ριζοσπαστική συνεργασία ήδη έχει διαγράψει μια πορεία στο  Περιφερειακό συμβούλιο, και εμείς οι δύο θα συνεχίσουμε  μαζί με τους άλλους συναδέλφους, να υποστηρίζουμε τις απόψεις για τον τρόπο  που θα πρέπει να ηγείται η τοπική αυτοδιοίκηση και τον τρόπο που θα πρέπει να πλατύνει ο Καλλικράτης, ώστε ο νόμος, να ανταποκρίνεται στις συνθήκες της εποχής που οι Περιφερειακές αυτοδιοικήσεις  θα πρέπει να έχουν αρμοδιότητες και πόρους να λύνουν τα προβλήματα πολύ πιο κοντά στον πολίτη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση