HomeΣΠΟΡΓιάννενα Παναθηναϊκός 1-2

Γιάννενα Παναθηναϊκός 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ανατροπή ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» για ένα ημίχρονο μπορεί να ήταν μπλοκαρισμένοι για τα καλά, όμως, στη συνέχεια έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη.

Καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή και στην επίτευξη της νίκης, έπαιξε η αποβολή του Καρανίκα στο 66′ (ανέτρεψε τον Καρέλη σε προφανή θέση για γκολ), αφού μέχρι εκείνο το σημείο ο ΠΑΣ είχε προηγηθεί 1-0 με τον Ακόστα στο 57′ και έλεγχε το ρυθμό, έχοντας καλύτερη εικόνα. Από την κόκκινη κάρτα και έπειτα, ο Παναθηναϊκός επιτέθηκε και με σωστές επιλογές, κατάφερε να πάρει γκολ από τον Αμπέντ στο 75′ και από τον Πέτριτς στο 78′ και να φτάσει στο 2-1!

Ντεμπούτο έκανε ο Μπουμάλ που δεν προσέφερε πολλά, ενώ υπήρχε ξανά θέμα στο κέντρο άμυνας του «τριφυλλιού». Ο Πέτριτς, όμως, σκόραρε και πάλι όπως και ο Αμπέντ, ενώ ανεβασμένος ήταν ο Εσιέν. Το δυσάρεστο είναι ο τραυματισμός του Σάντεθ, ο οποίος θα λείψει για 2-3 μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω κατάγματος στον βραχίονα.

Όσο για τους Γιαννιώτες, πήγαιναν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν, αλλά κατέρρευσαν μετά την αποβολή του Καρανίκα. Αυτή ήταν το σημείο κλειδί μαζί με την άστοχη αλλαγή του Γιάννη Πετράκη με τον Μπέριο. Ο Ακόστα ήταν πολύ καλός, ο Βελλίδης για άλλο ένα ματς σταθερός, ενώ θετικός ήταν και ο Γιάκος. Πολά

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Ακόστα, Γιάκος (66′ Μπέριος), Μανιάς (83′ Μανιάς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Κοτσόλης, Βέμερ, Τελάντερ, Σάντσεθ (11′ λ.τ. Κουτρουμπής), Πράνιτς, Εσιέν, Αμπέντ, Ζέκα, Μπουμάλ (71′ Καλτσάς), Πέτριτς, Καρέλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση