HomeΣΠΟΡΧανιά Ολυμπιακός 1-4

Χανιά Ολυμπιακός 1-4

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα Χανιά υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, και το φαβορί που ήταν ο Ολυμπιακός, πήρε τη νίκη με σκορ 1-4.

Ο ΑΟΧ προηγήθηκε στο 8′ με τον Γκέσιο αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός σκόραρε με τους Ερνάνι (22′), Κολοβό (39′), Σεμπά (86′) και Μανιάτη (90′), και έξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου.

Ο Σίλβα, όπως συνηθίζει μέχρι σήμερα στα ματς Κυπέλλου, παρέταξε μια ομάδα με αρκετές αλλαγές. Έδωσε ξανά φανέλα βασικού στον Τσιμίκα, προτίμησε τον Καπίνο αντί του Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, ενώ την ευκαιρία τους πήραν και οι Κολοβός, Ζντιέλαρ. Έκπληξη με τον… φευγάτο Ερνάνι στην ενδεκάδα, όπως και με την τοποθέτηση του Σεμπά σε ρόλο κεντρικού επιθετικού.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάντο, Τσούτσης, Νύκταρης Ν. (60′ Μπουζούκης), Γκέσιος (77′ Νύκταρης Μ.), Δεινόπαπας (46′ Λίτα), Ρίκκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο (72′ Σάλιακας), Αυλωνίτης, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο (80′ Μανιάτης), Κολοβός, Πάρντο (87′ Πάρντο), Ερνάνι, Σεμπά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση