HomeLife & StyleΗ πρώην σύζυγός του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη: «Σέβομαι τα χρόνια που έζησα μαζί του»

Η πρώην σύζυγός του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη: «Σέβομαι τα χρόνια που έζησα μαζί του»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πρώην σύζυγός του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη και μητέρα του ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη, ήταν καλεσμένη, το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Τhe 2Night Show».

Μιλώντας για τον γάμο της με τον ηθοποιό και την προσπάθεια τους να αποκτήσουν παιδί, αποκάλυψε: «Έχω χάσει δύο παιδιά από τον Κώστα…».

Η προσπάθεια του Κώστα Βουτσά να αποκτήσει παιδιά

Πώς της φαίνεται ότι ο Κώστας Βουτσάς και η σύντροφός του, Αλίκη Κατσαβού, προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί; «Εγώ τον Κώστα τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Μου αρέσει που τον ακούω να είναι ευτυχισμένος. Για εμένα είναι πάρα πολύ μεγάλη μου χαρά. Αλλά δεν μπορώ να θριαμβολογήσω για το αν θέλει να κάνει παιδί ή όχι. Εδώ θέλω να σταματήσω και σαν πολιτισμένος άνθρωπος που είμαι, δεν θέλω να συζητήσω τίποτα περισσότερο γιατί σέβομαι τα χρόνια που έζησα μαζί του», είπε η Εύη Καραγιάννη.

Για τις αποκαλύψεις του γιου της

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που είχε κάνει ο γιος της, Άνθιμος Ανανιάδης σχετικά με την σεξουαλική του ζωή. Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι για ένα διάστημα υπηρξε εθισμένος στο σεξ και ότι σε ηλικία 17 ετών, είχε μία ερωτική συνεύρεση με πέντε- ταυτόχρονα- γυναίκες, η οποία διήρκεσε δύο ημέρες. «Είπε ότι »πήγα με τόσες γυναίκες». Έκανε μία πλάκα όταν ήταν έφηβος στην Μύκονο! Τώρα τι να πω; Δεν μπορώ να πω ότι σαν μητέρα τρελάθηκα (από τη χαρά μου) με αυτό που είπε!»

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση