HomeΣΠΟΡΥπερήφανος δήλωσε για τους παίκτες του ο Λαμπράκης

Υπερήφανος δήλωσε για τους παίκτες του ο Λαμπράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εμφανώς συγκινημένος ήταν  μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Σταύρος Λαμπράκης δηλώνοντας υπερήφανος  για τους ποδοσφαιριστές του ενώ ο Μάνος Φουκαράκης τόνισε ότι ενημερώθηκαν στα αποδυτήρια από διοικητικό παράγοντα ότι το επόμενο 24ωρο θα γνωρίζουν τι θα γίνει με την ομάδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τη σειρά του αφού τόνισε πως το σημερινό παιχνίδι ήταν  όπως και τον προηγούμενο ματς  κυπέλλου, είπε  πως αγωνιστικά η ομάδα του Εργοτέλη έχει μέλλον όμως αυτό δεν φτάνει…

«Έγινε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας. Ήταν μια επανάληψη του προηγούμενου παιχνιδιού και όπως τότε, έτσι και τώρα δεν αξίζαμε να χάσουμε, είχαμε καλές φάσεις με πλέον κλασσική αυτή με τον Μάνο στο 44’», είπε αρχικά ο τεχνικός του Εργοτέλη και συνέχισε:

«Δεν μπορώ παρά να βγάλω το καπέλο και να πω ότι είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, που είναι και καλοί ποδοσφαιριστές με μέλλον και δρόμο μπροστά τους, αλλά και εξαιρετικοί χαρακτήρες, που έχουν βάλει πέρα τα προβλήματα και δουλεύουν με στόχο να προοδεύσουν.

Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, υπάρχει αβεβαιότητα για το αύριο. Θέλουμε όλοι μας και τα παιδιά και εγώ να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Θα πω ότι πριν βγούμε για τα παιχνίδια, θέλουμε να είμαστε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε και αυτά τα παιδιά το κάνουν 100%.

Το βάρος της φανέλας και την ιστορία της ομάδας την ξέρουν καλά τα παιδιά, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό…»

 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την πλευρά του παραδέχθηκε πως η ομάδα του κέρδισε χωρίς να είναι καλύτερη: «Όπως έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι, χωρίς να είμαστε καλύτεροι κερδίσαμε λόγω κυρίως της εμπειρίας που διαθέτουμε ως ομάδα. Είχα πει στους παίκτες μου ότι ο Εργοτέλης είναι πολύ καλή ομάδα πάρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και μπορεί να διεκδικήσει πράγματα σε κάθε αναμέτρηση που δίνει. Εμείς δεν ήμασταν καλοί τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά.

Δεν είχαμε καλά τελειώματα και ο Εργοτέλης θα μπορούσε να μας είχε βάλει γκολ με τις φάσεις που είχε. Κερδίσαμε σήμερα, αλλά θέλει σοβαρότητα το επόμενο παιχνίδι για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Εύχομαι στο Σταύρο και τον Εργοτέλη να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τα καταφέρουν, αλλά για να τα καταφέρουν θα χρειαστεί να έχουν βοήθεια και διοικητικά. Αν βρεθούν οι λύσεις που χρειάζονται, τότε αγωνιστικά δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει τους στόχους που έχει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση