HomeΚΡΗΤΗΣτο πλευρό των απεργών της Ανακύκλωσης και οι βουλευτές του Ηρακλείου

Στο πλευρό των απεργών της Ανακύκλωσης και οι βουλευτές του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης κατέληξε η χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Λότζια, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και της Σωματειακής Επιτροπής των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης, με τη συμμετοχή βουλευτών του Ηρακλείου.

Στο τέλος της συνάντησης οι παριστάμενοι βουλευτές, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Σωκράτης Βαρδάκης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Μανώλης Συντιχάκης και Σπύρος Δανέλλης, συνυπέγραψαν ψήφισμα στο οποίο επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Οι βουλευτές του νομού Ηρακλείου, συμφωνούμε με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα που κάνουν εδώ και 2 μήνες οι εργαζόμενοι της ανακύκλωσης για να επανέλθουν όλοι στης δουλείες τους με τις ίδιες εργασιακές σχέσεις. Αυτό το αίτημα στηρίζεται από ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης από δεκάδες φορείς, συνδικάτα και σωματεία, από την πλειοψηφία των δήμων Ηρακλείου αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης.

Διεκδικούμε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση επαναπρόσληψη των 42 εργαζομένων του εργοστασίου ανακύκλωσης με τις ίδιες εργασιακές σχέσεις και την άμεση επαναλειτουργία του εργοστάσιου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση