HomeLife & StyleΚατέρρευσε η Αιμιλία Υψηλάντη την ώρα της παράστασης – Η ηθοποιός οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Κατέρρευσε η Αιμιλία Υψηλάντη την ώρα της παράστασης – Η ηθοποιός οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατέρρευσε χθες το απόγευμα σε σκηνή της Θεσσαλονίκης η Αιμιλία Υψηλάντη, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» στην οποία συμμετέχει.

Η Αιμιλία Υψηλάντη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε εξάντληση λόγω ίωσης.

Οι σχεδόν 700 θεατές που βρέθηκαν χθες στο θέατρο «Εγνατία» περίμεναν με αγωνία να μάθουν νέα για την εξέλιξη της υγείας της, αρνήθηκαν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους, ενώ προγραμματίστηκαν ακόμα δυο παραστάσεις για όταν θα έχει γίνει εντελώς καλά.

YPSHLANTH1

Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας

Την είδηση γνωστοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Βασίλης Μπουζιώτης, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ματαιώθηκαν οι δυο τελευταίες παραστάσεις της σαρωτικής «Επίσκεψης της Γηραιάς Κυρίας» στο θέατρο Εγνατία με 700 ΘΕΑΤΕΣ να περιμένουν άναυδοι να δουν την εξέλιξη της υγείας της Αιμιλίας Υψηλαντη που κατέρρευσε επί σκηνής κατά την απογευματινή παράσταση. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολαου στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης οπου διαπιστώθηκε πως η εξάντληση οφείλεται σε αφυδατωση λογω ιωσης που την ταλαιπωρεί. Εξαιτίας της τεράστιας επιτυχίας της παραγωγής και κατά απαίτηση των θεατών να μην εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν και πάλι στο θέατρο Εγνατία της Θεσσαλονίκης, Πατριαρχου Ιωακειμ 1, το επόμενο Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 18:00 και στις 21:00 και Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 19:00. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΙΜΙΛΙΑ! ΥΓ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ sold out έφεραν κακό μάτι!!!».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση