HomeΣΠΟΡΑναβλήθηκε και το Λεβαδειακός – Ατρόμητος

Αναβλήθηκε και το Λεβαδειακός – Ατρόμητος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Λιβαδειά είχαν ως αποτέλεσμα, μετά το Ξάνθη – ΠΑΟΚ να αναβληθεί και το Λεβαδειακός – Ατρόμητος.

Την απόφαση να μη διεξαχθεί η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο πήρε ο διαιτητής κ. Γιάννης Δελφάκης εξαιτίας της δυνατής βροχής και τον ανέμων που έχουν πλήξει την πρωτεύουσα της Βοιτωτίας.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν τέτοιες που θα μπορούσαν να απειλήσουν την σωματική ακεραιότητα τόσο των παικτών, όσο και των ανθρώπων που εργάζονταν ή παρακολουθούσαν το ματς κι έτσι οι δύο ομάδες συμφώνησαν με τον διαιτητή για την αναβολή του αγώνα.

Βάσει ΚΑΠ οι δύο ομάδες θα όφειλαν να βρεθούν στο ίδιο γήπεδο την ίδια ώρα 24 ώρες μετά. Επειδή ωστόσο και οι δύο έχουν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις για το Κύπελλο (ο Ατρόμητος ταξιδεύει στα Χανιά για το ματς κόντρα στον Πλατανιά και ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ), η αναμέτρηση δεν μπορεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα (4/1). Θα αναζητηθεί λοιπόν η πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη μέσα στις επόμενες ημέρες, με πιο πιθανή ημερομηνία την 20η του Γενάρη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση