HomeΣΠΟΡΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χάρη σε γκολ του Μανιά και του Τζημόπουλου, ο ΠΑΣ έκαμψε με 2-0 την αντίσταση της μαχητικής Βέροιας και διεύρυνε το αήττητο σερί του στα τρία ματς. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Η εικόνα του αγώνα
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να αιφνιδιάσει νωρίς την Βέροια, με τον Μανιά να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Στρούνα έδωσε στον Τσουκαλά στη μεσαία γραμμή.

Αυτός με όμορφο τρόπο βρήκε με τη μία τον Μανιά, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Λόπεθ. Το γρήγορο γκολ είχε ως αποτέλεσμα να «ανοίξει» το παιχνίδι και η Βέροια να βγει και να πιέσει για την ισοφάριση.

Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Μαγέφσκι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, παρά το γεγονός πως η ομάδα του Γεωργιάδη ήταν ελαφρώς καλύτερη.

Ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να κρατήσει μπάλα, κάτι που δεν είχε κάνει νωρίτερα.

Ο Μανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να γράψει το 2-0 στο 64′, όμως ο Λόπεθ ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του. Έτσι φτάσαμε στο 82ο λεπτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Γιαννούλης έκανε χέρι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Τζημόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» τη νίκη.

MVP
Πολύ καλός ο Μιχάλης Μανιάς. Ο επιθετικός του ΠΑΣ έβαλε δύσκολα στους αντίπαλους αμυντικούς. Να σημειωθεί επίσης ότι το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και ήδη πολλοί έχουν αρχίσει να τον «γλυκοκοιτάζουν».

Αδύναμος κρίκος
Η αστοχία των παικτών της Βέροιας. Αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, τότε η ομάδα του Γεωργιάδη θα είχε φύγει με αποτέλεσμα.

Σχόλιο
Η Βέροια έκανε καλή εμφάνιση και επιβεβαίωσε την πολύ καλή της παρουσία στα εκτός έδρας παιχνίδια της Super League. Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη της ήττα μακριά από το γήπεδό της! Ο ΠΑΣ όμως ήταν πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στις προνομιούχες θέσεις.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Ηλιάδης (72’Λίλα), Ακόστα (89′ Ναδάλες), Γιάκος (81′ Μπέριος), Μανιάς.

Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν (70′ Καϊκούτ), Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρσε, Μαγέφσκι (81′ Μελικιώτης), Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Κόλα (87′ Σιώντης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση