HomeLife & StyleGeorge Lucas: Ζητά συγγνώμη από τα στελέχη της Disney επειδή τα σύγκρινε με «δουλέμπορους»

George Lucas: Ζητά συγγνώμη από τα στελέχη της Disney επειδή τα σύγκρινε με «δουλέμπορους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του George Lucas, με τις οποίες επέκρινε τον τρόπο που χειρίστηκε η Disney το franchise του Πολέμου των Άστρων στην τελευταία ταινία της σειράς, συγκρίνοντας μάλιστα τα στελέχη της εταιρείας με «λευκούς δουλεμπόρους», ο πετυχημένος σκηνοθέτης και παραγωγός ζήτησε συγγνώμη σήμερα για τον ατυχή παραλληλισμό του.

Ο δημιουργός του Star Wars απολογήθηκε για τα επικριτικά του λόγια στη συνέντευξη με τον Charlie Rose, λέγοντας ότι μίλησε χωρίς να σκεφτεί και γι’ αυτό χρησιμοποίησε μια «τελείως απρεπή σύγκριση» για την οποία μετανιώνει.

Ο 71χρονος Lucas «έθαψε» για τα καλά τη νέα ταινία του Πολέμου των Άστρων, την πρώτη που γυρίζει η Disney από τότε που αγόρασε την εταιρεία παραγωγής του, Lucasfilm, για περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρόλο που το καινούργιο Star Wars έχει σπάσει τα κοντέρ εισπράξεων και οι οπαδοί της σειράς είναι ξετρελαμένοι με την νέα ταινία, ο Lucas δεν έχει την ίδια γνώμη. Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, η βασική διαφωνία του με το The Force Awakens είναι ότι αποτελεί μια ρετρό ταινία, μια ταινία νοσταλγίας για τα πρώτα Star Wars. Όπως είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του, αυτός είχε άλλες ιδέες για τα σενάρια της ταινίας, όμως τα στελέχη της εταιρείας – που λειτουργούν σαν λευκοί δουλέμποροι, όπως είπε αστειευόμενος – δεν ενδιαφέρονταν για την γνώμη του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση