HomeΚΡΗΤΗΤα κάλαντα στο Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη από τη Φιλαρμονική

Τα κάλαντα στο Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη από τη Φιλαρμονική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και άλλες μελωδίες παιάνισε σήμερα η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου στη Λότζια στο Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τα μέλη της Φιλαρμονικής στην αίθουσα Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία.

kalanta1

Ο κ. Λαμπρινός στις δηλώσεις του έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο μήνυμα της αλληλεγγύης τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «προέχει η στήριξη του διπλανού μας».

kalanta3

Το κλίμα στη Λότζια ήταν ιδιαίτερα γιορτινό, με τους παριστάμενους να απολαμβάνουν τη Φιλαρμονική και τα μέλη της, ενώ «ατραξιόν» της ημέρας στο δημαρχείο ήταν το νεαρό ζευγάρι των Ηρακλειωτών, που ήταν και οι τελευταίοι του 2015 που ενώθηκαν με τα δεσμά του … πολιτικού γάμου. Η Αγγελική και ο Κωνσταντίνος δέχθηκαν από όλους …τριπλές ευχές, για το γάμο τους, το νέο έτος και την επικείμενη έλευση του πρώτου μωρού τους.

kalanta2

Λίγο νωρίτερα η Φιλαρμονική παιάνισε πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και στην Περιφέρεια Κρήτης. Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχήθηκε σε όλους δύναμη, υγεία, αισιοδοξία και ελπίδα. Όπως υπογράμμισε το 2015 ήταν ένα δύσκολο έτος για όλους, ωστόσο για την Περιφέρεια Κρήτης κλείνει με θετικό πρόσημο.

kalanta4

Διαφήμιση
Διαφήμιση