HomeΚΡΗΤΗΟι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στο θάνατο της μικρής Μελίνας- Αύριο το “τελευταίο αντίο”

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στο θάνατο της μικρής Μελίνας- Αύριο το “τελευταίο αντίο”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 4χρονης Μελίνας, που “έσβησε” τα ξημερώματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ μετά από επέμβαση για κρεατάκια, στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στη διαδικασία της νεκροψίας, που διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες, παρευρέθηκε και η τεχνική σύμβουλος, που έχει οριστεί από την οικογένεια του μικρού κοριτσιού, Ελπίδα Σπανουδάκη.

Ωστόσο οι ιατροδικαστές δε μπόρεσαν να καταλήξουν σε ένα ασφαλές αποτέλεσμα για το τι έφταιξε και το άτυχο κοριτσάκι κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στο διάστημα της ανάνηψης.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 4χρονης, ο οποίος βρισκόταν καθόλη τη διάρκεια της νεκροψίας έξω από την ιατροδικαστική υπηρεσία, αναμένοντας τα αποτελέσματα, που θα απαντήσουν το ερώτημα, που βασανίζει τον ίδιο όσο και τη μητέρα του κοριτσιού, τι ήταν αυτό, που έφταιξε και το αγγελούδι τους “έφυγε” τόσο άδικα από τη ζωή, μετά από μία επέμβαση “ρουτίνας”.

Νωρίτερα ο πατέρας της 4χρονης μαζί με το δικηγόρο της οικογένειας Μανόλη Δαμανάκη κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες, αν υπάρχουν, για τον άδικο χαμό του παιδιού του.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Καρακώστας ανέφερε ότι πρόκειται για ένα γεγονός που έχει συγκλονίσει τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να προκύψουν τα αίτια του θανάτου του άτυχου κοριτσιού, ώστε να ακολουθήσει η έρευνα εντός του νοσοκομείου.

https://www.youtube.com/watch?v=llw3wE3oBzs

Αύριο το «τελευταίο αντίο»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Νεάπολης, όπου διαμένει μόνιμα η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού, με τους κατοίκους να μη μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία, που χτύπησε την πόρτα της οικογένειας λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έλευση του νέου χρόνου.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας πρόκειται να αποχαιρετήσουν το 4χρονο κοριτσάκι αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση