HomeΚΡΗΤΗΕφικτή η ένταξη του έργου σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ. με την πόλη των Χανίων

Εφικτή η ένταξη του έργου σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ. με την πόλη των Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εφικτή είναι η άμεση ένταξη του έργου «Κατασκευή των έργων σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ. με την πόλη των Χανίων», προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ, στο Σ.Ε.Σ. (νέο ΕΣΠΑ) επισημαίνει ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, σε σχετική επιστολή του προς τον Ο.Α.Κ. σε συνέχεια της επιστολής του προς τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γεώργιο Σταθάκη.

Στην επιστολή του ο κ. Βάμβουκας ζητά από τον φορέα υλοποίησης, τον Ο.Α.Κ., την άμεση υποβολή πρότασης για την ένταξη του συγκεκριμένου έργου προς την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών,  Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού στο πλαίσιο σχετικής πρόσκλησης, καθώς έχει ήδη λάβει διαβεβαιώσεις από τους αρμοδίους της Διαχειριστικής Αρχής για τη δυνατότητα ένταξης του εν λόγω έργου σε σχετική πρόσκληση του Υπουργείου, που αφορά κατασκευή τμημάτων οδοποιίας του Β.Ο.Α.Κ.

Στην επιστολή του Δημάρχου Χανίων επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι “η ολοκλήρωση του έργου θεωρείται αναγκαία και καθοριστική για την ανάπτυξη της πόλης των Χανίων και της ευρύτερης περιοχής, γι΄ αυτό είναι κρίσιμο και επιβεβλημένο ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης να υποβάλλει άμεσα πρόταση προς την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης”, υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση