HomeΚΡΗΤΗΑτύχημα ο θάνατος του 55χρονου που έπεσε σε φρεάτιο στις Αρχάνες

Ατύχημα ο θάνατος του 55χρονου που έπεσε σε φρεάτιο στις Αρχάνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε από την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής στον άτυχο 55χρονο, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε φρεάτιο στην περιοχή των Αρχανών, το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου. Έτσι, πλέον όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην εκδοχή του ατυχήματος, αν και παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έπεσε στο φρεάτιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος διασκέδαζε με την παρέα του την επομένη των Χριστουγέννων, σε νυχτερινό κέντρο των Αρχανών. Μετά την αποχώρησή του από το κέντρο, τα ίχνη του χάθηκαν, με τις αρχές να ξεκινούν αγωνιώδη αναζήτηση για τον εντοπισμό του. Εν τέλει, στις 10 το πρωί της επομένης, το πτώμα του εντοπίστηκε στο εσωτερικό υπερυψωμένου φρεατίου, πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του νυχτερινού κέντρο στις Κάτω Αρχάνες, όπου διασκέδαζε λίγες ώρες νωρίτερα.

Το στοιχείο που προκάλεσε εντύπωση στις αρχές ήταν το γεγονός ότι το φρεάτιο ήταν σκεπασμένο, με αποτέλεσμα να εξετάζεται ενδελεχώς το ενδεχόμενο και της εγκληματικής ενέργειας.

Με δεδομένο ότι η νεκροψία – νεκροτομή «έδειξε» ως επικρατέστερη την εκδοχή του ατυχήματος, εικάζεται πλέον, πως κάποιος – άγνωστο ποιος – που δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στο εσωτερικό του φρεατίου βρισκόταν το πτώμα ενός ανθρώπου, έκλεισε το άνοιγμα, προφανώς για να αποφευχθεί αυτό που είχε … ήδη συμβεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση