HomeΚΡΗΤΗΑστυνομία και ΕΜΑΚ ψάχνουν 55χρονο, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις Αρχάνες

Αστυνομία και ΕΜΑΚ ψάχνουν 55χρονο, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις Αρχάνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άκαρπες απέβησαν οι χθεσινές έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ενός 55χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες ανήμερα των Χριστουγέννων στην περιοχή των Κάτω Αρχανών.

Κλιμάκιο της υπηρεσίας, μόλις ενημερώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου για την εξαφάνιση του 55χρονου, έσπευσε στο σημείο, ερευνώντας σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περιοχή, προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο, που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στον 55χρονο.

Μέχρι τώρα οι πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη είναι συγκεχυμένες, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο το κουβάρι αυτής της εξαφάνισης, καθώς το αυτοκίνητο και προσωπικά αντικείμενα του 55χρονου βρίσκονται στην περιοχή των Κάτω Αρχανών.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές, ο 55χρονος φέρεται να διασκέδαζε στην περιοχή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και στη συνέχεια, αφού αποχαιρέτησε τους φίλους του, εξαφανίστηκε.

Με το πρώτο φως της ημέρας άνδρες της ΕΜΑΚ μαζί με αστυνομικούς ξεκινούν και πάλι τις έρευνες, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο σημάδι από τον 55χρονο άνδρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση