HomeΚΡΗΤΗΣτο Ηράκλειο το κρουαζιερόπλοιο “MSC FANTASIA”

Στο Ηράκλειο το κρουαζιερόπλοιο “MSC FANTASIA”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έφτασε στις 8 το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο “MSC FANTASIA”, το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο που προσεγγίζει για φέτος το λιμάνι.

Στο “πλωτό παλάτι”, που ανήκει στην εταιρεία “MSC CRUISES” ταξιδεύουν 4.360 επιβάτες και 1.330 μέλη πληρώματος.

bΚατά την άφιξη των χιλιάδων επιβαινόντων στο λιμάνι του Ηρακλείου η νέα Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος τους υποδέχτηκε θερμά, με παραδοσιακή κρητική μουσική, χορευτικό πρόγραμμα και κέρασμα χριστουγεννιάτικων γλυκών και τσικουδιάς.

Επίσης στο χώρο του νέου Επιβατικού Σταθμού βρίσκονταν χορευτές με παραδοσιακές στολές του νησιού και υποδέχονταν τους χριστουγεννιάτικους επισκέπτες της πόλης μας.

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «MSC Fantasia» της εταιρείας «MSC CRUISES» θα παραμείνει έως τις 4 το απόγευμα περίπου στο λιμάνι, ενώ ήδη οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, ο οποίος ήταν ανοικτός για το κοινό μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Με την άφιξή τους, οι τελευταίοι επισκέπτες κρουαζιερόπλοιου για φέτος έτυχαν θερμής υποδοχής, σε μια εκδήλωση που είχε προετοιμάσει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, η οποία περιελάμβανε παραδοσιακό κρητικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, κρητικά κάλαντα, κέρασμα χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων και τσικουδιάς, ενώ ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσαν οι χορευτές με τα μινωικά ενδύματα και τις παραδοσιακές στολές του νησιού.

Κατά τη συνάντηση που είχαν ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ, Απόλλων Φιλιππής, με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και ευχές σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση