HomeΚΡΗΤΗΈκκληση της οικογένειας του 50χρονου υδραυλικού που εξαφανίστηκε στο Ρέθυμνο

Έκκληση της οικογένειας του 50χρονου υδραυλικού που εξαφανίστηκε στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άφαντος παραμένει ο 50χρονος υδραυλικός Μανόλης Δαμουλάκης από το Ρέθυμνο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 17 Δεκεμβρίου. Τα μέλη της οικογένειάς του, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία αλλά και τα στοιχεία του, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές.

Ο Μανόλης Δαμουλάκης, έφυγε το πρωί της 17ης Δεκεμβρίου για τη δουλειά του και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του, όπως συνήθιζε, και το όχημα παραμένει σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Καλλιθέας Ρεθύμνου. Επίσης, από την ημέρα εκείνη το κινητό του τηλέφωνο παραμένει απενεργοποιημένο.

Οι έρευνες των αρχών, σύμφωνα με το rethnea.gr, παραμένουν άκαρπες μέχρι τώρα, ωστόσο, υπάρχουν μαρτυρίες ατόμων που αναφέρουν ότι τον είδαν την ημέρα της εξαφάνισης. Πιο συγκεκριμένα, φέρεται να έκανε ένα πέρασμα από καφενείο της Καλλιθέας τις μεσημεριανές ώρες, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας, συναντήθηκε με γνωστό του στην ίδια περιοχή, με τον οποίο και αντάλλαξε χαιρετισμό. Το μυστήριο της εξαφάνισης του 50χρονου υδραυλικού αρχίζει να περιπλέκεται με τα συγγενικά του πρόσωπα να περνούν ώρες αγωνίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση