HomeΚΡΗΤΗΟ Β. Λαμπρινός κοντά στα παιδιά του Η’ ΚΕΠΑ

Ο Β. Λαμπρινός κοντά στα παιδιά του Η’ ΚΕΠΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα υποδέχτηκαν σήμερα το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, τα παιδιά που φιλοξενεί ο παιδικός σταθμός Η΄ΚΕΠΑ στην οδό Μπαντουβά, στην περιοχή των Πατελών.

ΚΕΠΑ 3

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου άκουσε παιδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παρακολούθησε τη διαδικασία εκπαιδευτικών, γονέων και παιδιών που κατασκεύαζαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και είδε τις φροντισμένες  εγκαταστάσεις του σταθμού που φιλοξενεί δεκάδες παιδιά. Μαζί με τον Δήμαρχο  ήταν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μαρία Καναβάκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας – ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Γιώργος Βουρεξάκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αθηνά Σπανακη – Κοχιαδάκη.

ΚΕΠΑ 4

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε χρόνια πολλά ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τον τρόπο λειτουργίας του παιδικού σταθμού αλλά και για την αγαστή συνεργασία και την εξαιρετική συνύπαρξη γονέων και εκπαιδευτικών κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

ΚΕΠΑ 5

Με το  τέλος της επίσκεψης γονείς και εκπαιδευτικοί η Διευθύντρια του Η΄ΚΕΠΑ δώρισαν στο Δήμαρχο και στις Αντιδημάρχους χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

ΚΕΠΑ 6

Διαφήμιση
Διαφήμιση