HomeΚΡΗΤΗΠάτησε το γατάκι της με το ΙΧ μπροστά στα μάτια 12χρονου κοριτσιού

Πάτησε το γατάκι της με το ΙΧ μπροστά στα μάτια 12χρονου κοριτσιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη καταγγελία έφτασε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου που έκανε λόγο για έναν άνδρα που πάτησε και σκότωσε ένα από τα τρία γατάκια που φρόντιζε μιά κτηνίατρος μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης της.

Την καταγγελία έκανε η ίδια η κτηνίατρος, Χριστίνα Χατζηχρήστου.

Η κα Χατζηχρήστου – Κέλη εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι είχε έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του αναφορικά με το κόστος του ρεύματος που έπρεπε να πληρώσει την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και λίγες ώρες αργότερα ο Γ.Σ. πάτησε με το αυτοκίνητο του το ένα από τα τρία γατάκια, που φρόντιζε, έξω από το σπίτι της και μάλιστα μπροστά στο μικρό κοριτσάκι το οποίο τον είδε να αναχωρεί με το Ι.Χ. και ν’ αφήνει πίσω του λιωμένο το σώμα του ζώου

Το δεύτερο γατάκι που εντοπίστηκε νεκρό στην αυλή του σπιτιού.

Η κτηνίατρος την επόμενη μέρα βρήκε νεκρό εντός της αυλής στο χώρο και το δεύτερο γατάκι κοντά στην πισίνα σε σημείο στο οποίο κανείς άλλος δεν έχει πρόβαση πλην του ιδιοκτήτη των κατοικιών και της ίδιας αφού το υπόλοιπο συγκρότημα των κατοικιών είναι άδειο. «Από την κατάσταση νεκρικής ακαμψίας του ζώου αντιλήφθηκαν ότι ήταν νεκρό σχεδόν ένα 24ωρο και δεν μπορεί να είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι και τα δύο γατάκια που ζούσαν μαζί μας τρεις μήνες σκοτώθηκαν το ένα μετά το άλλο τυχαία» μας εξήγησε στο www.zoosos.gr η κα Χατζηχρήστου – Κέλη.

Ο δράστης πριν πάει η ίδια να τον καταγγείλει δύο 24ωρα μετά το έγκλημα έσπευσε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα Λιμένος Χερσονήσου για να δώσει εξηγήσεις και είπε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι αν κάποιος τον κατηγορήσει για τα γατάκια εκείνοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν έχει καμιά σχέση αυτός με το έγκλημα!

Μάλιστα στη γυναίκα που τον κατήγγειλε πριν καν η ίδια διαπιστώση την θανάτωση των ζώων είχε πει: «Παρατήρησα ότι τα γατάκια με φοβούνται! Μη φανταστείς ότι τους έκανα κάτι κακό. Μόνο τα διώχνω για να μην μπαίνουν στα διαμερίσματα!».

Η κα Χατζηχρήστου, που μετακόμισε πρόσφατα στην Κρήτη για να εργαστεί εκεί ως κτηνίατρος, μας εξήγησε την ταραχή που βίωσε το παιδί της, το οποίο δεν μπορούσε να το συνεφέρει από τα κλάματα και ελπίζει ο δράστης, να δικαστεί και να καταδικαστεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση